JYP Jyväskylä Oy:n toimisto vahvistuu kahdella työntekijällä

Jarno Kuokkanen ja Osmo Laitila

JYP Jyväskylä Oy:n toimisto saa kaksi lisävahvistusta kevään aikana, kun Osmo Laitila aloittaa kehityspäällikön roolissa ja Jarno Kuokkanen myyntiedustajana. Osmo aloittaa työnsä 1.6. ja Jarno 1.5. alkaen. Uusien työntekijöiden myötä Taneli Maasalon nimike vaihtuu asiakkuuspäälliköksi 1.6. alkaen.

”Kyseiset rekrytoinnit ovat JYP2025-strategian mukaisia valintoja. Osmo tuo taloon osaamista etenkin digi ja data -sektorille. Jarno tuo puolestaan rautaista osaamista ja kokemusta myyntitiimiin. Mahtavaa saada lisää huippuammattilaisia taloon. Tästä on hyvä lähteä myynnin ja markkinoinnin osalta kohti 100-vuotisjuhlakautta. Tanelin työtehtävät säilyvät ennallaan, mutta uusien nimitysten vuoksi hänen nimikkeensä päivitetään ajan tasalle”, Toimitusjohtaja Risto Korpela sanoo.

Osmo Laitila aloittaa kehityspäällikkönä ja vastaa yhtiön liiketoiminnan kehittämisestä sekä tiedon ja järjestelmien hyödyntämisestä. Hän on työskennellyt 13 vuoden ajan erilaisissa urheilun liiketoiminnan kehittämistehtävissä. Viimeisimpänä urheiluliiketoiminnan ja markkinoinnin lehtorina Jyväskylän Ammattikorkeakoulussa.

”Kiinnostukseni urheilun ja liiketoiminnan yhdistelmää kohtaan on syntynyt jo opiskeluaikoina Jyväskylän ammattikorkeakoulussa, jolloin suoritin opintojeni työharjoittelun JYP sateenvarjon alla JYP Junioreissa. 13 vuotta sitten alkanut tarina Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa sekä Jyväskylän ammattikorkeakoulussa urheiluliiketoiminnan tutkimuksen ja opetuksen parissa jatkuu seuraavaksi JYPin kanssa. Suurella innolla, motivaatiolla ja Hurrikaanin muotoisella intohimolla lähden tekemään töitä JYP-yhteisön eteen ja kanssa”, Osmo sanoo.

Jarno Kuokkanen aloittaa myyntiedustajana ja hänen roolinsa keskittyy etenkin uusasiakashankintaan. Jarno on palkittu ja kokenut myyntialan ammattilainen, jolla on kokemusta myyntitehtävistä yli 25 vuoden ajalta. Viimeisimpänä Power Finland Oy:stä.

”Olen ollut kiinnostunut jääkiekosta koko ikäni ja pelannutkin junnuputken läpi. Erilaista myyntikokemusta on kertynyt jo 25 vuoden ajalta, ja on todella siistiä päästä tekemään töitä itselle rakkaan lajin sekä seuran parissa. Tuleva juhlakausi lisää motivaatiota entisestään”, Jarno sanoo.

Lämpimästi tervetuloa JYP-tiimiin Osmo ja Jarno!