JYP uudistaa peliasunsa juhlakaudelle

JYPin peliasu saa ensi kaudella kaivattua uutta ilmettä. Peliasussa on niin koti- kuin vieraspaidan osalta menty jo vuosien ajan samalla ilmeellä, mutta nyt väriteemaa uudistetaan juhlakaudelle.

– Uudistusta on fanien keskuudessa toivottu. Uudistus oli itse asiassa suunnittelussa jo vuosi sitten, mutta päätimme säästää tämän 100-vuotisjuhlakaudelle. Suunnittelutyö aloitettiin viime syksynä ja työryhmässä on ollut mukana koko JYP-toimisto yhteistyössä Mainostoimisto M1:n kanssa, markkinointipäällikkö Severi Allonen kertoo.

– Suunnittelutyön aikana on tullut pyöriteltyä lukuisia eri vaihtoehtoja. Halusimme kunnioittaa sekä vanhaa että nykyistä ilmettä.

Keskeisessä roolissa on myös juhlakauden logo, jossa hurrikaani saa ympärilleen vaakunamaisen kehyksen. Logosta tullaan näkemään kaksi erilaista variaatiota, joista vain toinen on käytössä pelipaidoissa. Fanituotteissa nähdään myös toinen versio tästä logosta, jossa mukana on juhlanauha logon päällä.

– Kehys juontaa juurensa JYPin vanhoista logoista, jotka puolestaan ovat saaneet muotoilun Jyväskylän ensimmäisistä vaakunoista. Juhlalogo tulee olemaan pala 100-vuotista historiaamme ja se tulee näkymään läpi kauden kaikissa eri toiminnoissamme. Halusimme hurrikaanilogon säilyvän myös juhlalogossa, Allonen kuvailee.

Ensi kauden koti- ja vieraspelipaidat tulevat myyntiin kevään aikana. Myöhemmin julkaistaan vielä paita lauantaipeleihin sekä marraskuisen juhlaottelun pelipaita.

– Tässä vaiheessa pidetään ulkoasu vielä salaisuutena, mutta lauantaipelin paita tulee muuttumaan radikaalisti aiemmasta ja odotan innolla sen vastaanottoa. Myös juhlaotteluun tulee oma paitansa, joka julkistetaan myöhemmin, Allonen hekumoi.

Kausikortit JYPin juhlakaudelle tulevat myyntiin torstaina 4.5. klo 10.