JYPin kolmospelipaidassa on historien siipien havinaa: ”Kunnioitamme JYP-historiaa”

JYPin 100-vuotisjuhlakausi käynnistyi koko perheen yhteisellä kick-off -tapahtumalla keskiviikkona. Tapahtumaan oli saapunut sankoin joukoin hurrikaanisydämiä, kiitokset vielä siitä!

Tapahtumassa riitti myös runsaasti mielenkiintoista asiaa, kun JYP kertoi viime tilikauden positiivisesta taloudellisesta tuloksesta sekä julkaisi kaksi uutta pelaajaa ensi kauden joukkueeseen.

Tilaisuudessa julkistettiin myös ensi kauden kolmas pelipaita, jota käytetään lauantaisin pelattavissa kotipeleissä. Aiemmin julkaistut koti- ja vieraspaidat pysyvät viime kausilta tutussa värimaailmassa, mutta kolmas peliasu sai toivottua uudistusta, kun päävärinä on sininen. Sininen väri tuo peliasuun perinteikkyyttä, sillä JYPin taival on alkanut sinivalkoisissa peliasuissa.

– Pidimme muissa paidoissa samat päävärit, mutta juhlavuoden kunniaksi halusimme jotain vielä säväyttävämpää. Sinisellä värillä kunnioitetaan myös JYP-historiaa, JYP Jyväskylä Oy:n markkinointipäällikkö Severi Allonen sanoo.

Kolmospelipaita tulee fanituotemyyntiin elokuussa.

Kuvat: Jiri Halttunen