JYPin toimisto ja Ravintola Hurrikaani kesälomalle

Tänään on tasan 85 päivää juhlakauden avausotteluun 13.9, kun JYP kohtaa Turun Palloseuran LähiTapiola Areenalla. Ennen uuden liigakauden alkua JYPin toimisto sekä Ravintola Hurrikaani hiljenevät kesän viettoon ja ovat suljettuina 22.6.-30.7. Toimiston ”kesäpojat” Jarno Kuokkanen ja Osmo Laitila ovat puhelimitse tavoitettavissa heinäkuun aikana kausikortteihin sekä markkinointiyhteistyöhön liittyvissä kysymyksissä. Jarnon tavoitat +358 40 861 3924 ja Osmon +358 40 826 8441. Suoraan kausikorttiostoksille pääset myös osoitteessa https://www.ticketmaster.fi

Juhlavuoden myötä fanituotevalikoimaan on tullut runsaasti kesäisiä uutuuksia, joihin pääset tutustumaan myös kesäaikaan JYP Fanshopin verkkokaupassa www.jypshop.fi.

Helteisen kesäpäivän viilennykseksi poikkea JYPin jäätelökioskilla K-Citymarket Seppälän ulkoalueella. Tarjolla maistuvia Ingmanin jäätelöitä sekä pieni määrä fanituotteita. Kioski on avoinna säävarauksella ma-la klo 11–18 sekä sunnuntaisin klo 12–16.

Aurinkoista kesää!