JYP uudisti junioritoimintaansa – Katso toimintaa avaava video

JYPin junioripuolen toimintaa on haluttu kehittää ja reilun vuodentakaisessa uudistetussa strategiassa tärkeänä tekijänä oli uusittu junioristrategia.

Jyväskylään on haluttu luoda omanlaista junioripolkua, joka tähtää innostavan toiminnan kautta laadukkaampaan toimintaan. Junioriputken alkupäässä halutaan kannustaa lisää lapsia jääkiekon pariin ja loppupään tavoitteena on saada lisää jyväskylälähtöisiä pelaajia niin kansalliselle kuin myös kansainväliselle tasolle.

Yksi näkyvimpiä asioita junioripuolen panostuksissa on ollut kahden kehitysvalmentajan palkkaaminen. Tommi Hämäläinen saapui vastaamaan U16-U20 eli kilpavaiheen kehittämisestä, kun taas Iiro Sutinen vastaa U12-U15-ikäluokissa juniorikiekkovaiheen kehittämisestä.

Kaksikon lisäksi oheisella videolla uudistetusta junioristrategiasta kertovat JYP Juniorit ry:n urheilujohtaja Tommi Nekkula sekä U14-joukkueen vastuuvalmentaja Juuso Tuomaala.

Toimittaja: Jere Korkalainen
Kuvaus ja editointi: Jiri Halttunen