Kehityksen kautta uuteen kauteen – Eetu Peltola janoaa menestystä

JYPin kanssa jatkosopimuksen tehnyt Eetu Peltola lähtee uuteen kauteen, luonnollisesti, täynnä intoa. Kesään mahtui akkujen lataamista esimerkiksi mökkeilyn merkeissä, mutta myös kovaa ja laadukasta harjoittelua, jonka hedelmiä poimittiin ensimmäisen kerran viime viikon testeissä.

– Jos testejä katsoo, kaikilla osa-alueilla mentiin eteenpäin. Itse satsasin kestävyyteen ja räjähtävyyteen. Nyt yritetään löytää taas tuntumaa jäähän, kun kesällä ei juuri tullut luisteltua, Peltola kertaa.

Viikonloppuna edessä on ensimmäiset harjoitusottelut, kun JYP osallistuu Turussa turnaukseen yhdessä HPK:n, KalPan sekä isäntäjoukkue TPS:n kanssa.

– On kiva päästä muiden kanssa reissaamaan. Harjoituspelit ovat kivoja juttuja, silloin näkee, miten uusien pelaajien kanssa alkaa kemiaa löytymään, puolustaja kuvailee.

Menestystä janoava Peltola myöntää myös JYPin 100-vuotisjuhlakauden tuovan pientä lisälatausta, mutta keskittyminen on olennaisessa: siinä, mitä kaukalossa tapahtuu.

– Jokaiseen kauteen lähtee samalla tavalla, mutta toivottavasti juhlakausi näkyy myös hallilla.

Katso ohessa olevalta videolta, mitä Peltola ajattelee pakistossa olevasta kilpailutilanteesta, sekä missä lajissa hän julistaa itsensä JYPin pukukopin kuninkaaksi.

Toimittaja: Jere Korkalainen
Kuva ja video: Jiri Halttunen