Taneli Maasalo siirtyy JYPistä uusiin haasteisiin

Taneli Maasalon vuonna 2019 alkanut työsuhde JYPin asiakkuus- ja kehityspäällikkönä tulee päätökseen 15.9.2023. Taneli aloittaa uudessa työtehtävässään Suomen Jääkiekkoliitossa Mestiksen johtajana 2.10.2023 alkaen. JYP Jyväskylä Oy kiittää Tanelia JYPin eteen tekemästään työstä.

– Neljän vuoden JYP-aikakauteni tulee toistaiseksi päätökseen. Paljon on saatu toimintaa kehitettyä toimiston puolella ja ennen kaikkea itse olen saanut hyvää oppia tästä bisneksestä niin kollegoilta, kannattajilta kuin yhteistyökumppaneiltakin. Vaikkakin olo on nyt haikea niin samalla olen innoissani, että pääsen kehittämään Suomi-kiekkoa itselleni täysin uudenlaisesta perspektiivistä. Haluan kiittää vielä kaikkia JYPin ympärillä toimivia tahoja vuosien yhteistyöstä ja JYPille toivon menestyksekästä 100v juhlakautta, Maasalo sanoo.

Maasalon nimi on tuttu suomalaisille jääkiekon seuraajille erityisesti Mestis-kaukaloista. Suurimman osan pelaajaurastaan kasvattajaseuransa KeuPa HT:ta edustaneen Maasalon pelipaita on koristanut vuodesta 2019 Keuruun jäähallin kattoa.

– Koko JYP-organisaatio kiittää Tanelia JYPin eteen tehdystä hyvästä työstä ja toivottaa samalla menestystä tulevaan tehtävään. JYPin toiminnan kehittämisessä Tanelilla on ollut oma merkittävä osansa. Mieli on haikea Tanelin siirtyessä uusiin tehtäviin, mutta samalla ylpeä että JYPissä tehty työ on havaittu myös valtakunnallisella tasolla. Tanelille onnea uuteen työhön, JYPin toimitusjohtaja Risto Korpela sanoo.