JYP ja KeuPa HT jatkavat yhteistyötään

JYP Jyväskyä Oy ja KeuPa Hockey Oy ovat solmineet kaudelle 2023-2024 pelaajaliikenne- ja yhteistyösopimuksen. Yhteistyösopimus mahdollistaa sujuvan pelaajaliikenteen seurojen välillä.

– Olemme useamman vuoden ajan kehittäneet keskisuomalaista pelaajapolkua. KeuPa-yhteistyö liittyy nuorten pelaajien kehittämiseen kohti kansallisia ja kansainvälisiä pelikenttiä. Näemme, että Mestis on joiden pelaajien kohdalla hyvä steppi Nuorten SM-Sarjan ja Liigan välillä, JYPin urheilujohtaja Mikko Viitanen sanoo.

Vahva yhteistyö on auttanut molempia seuroja jo usean vuoden ajan.

– Jatkamme jo vuosien ajan jatkunutta yhteistyötä hyvillä mielin. Yhteistyö pelaajaliikenteen saralla mahdollistaa jokaiselle pelaajalle oikean sarjatason pelata ja kehittyä, KeuPan toimitusjohtaja Juuso Mörsky kommentoi.

KeuPa HT ja Jokerit kohtaavat historiallisessa ottelussa LähiTapiola Areenalla perjantaina 29.9. Lue lisää ja hanki liput tapahtumaan KeuPan sivuilta.