Konnekuljetuksen otteluennakko: Putkea katkomaan Hämeenlinnaan

JYPin kauden ensimmäinen kolmen ottelun viikko potkaistaan käyntiin tänään keskiviikkona. Joukkue lähtee rypistykseen hyvistä lähtökohdista, kun lauantaina joukkue otti kauden ensimmäisen kolmen pisteen voiton KooKoon kustannuksella.

– Saimme hyvän alun, KooKoo ei ollut ihan parhaimmillaan. Hyökkäyksiinlähdöissä meillä oli riittävästi tukea, jotta saimme kiekkoja vastustajan päätyyn ja puolustajien taakse. Sitä kautta pääsimme pysymään kiekossa ja näimme pelaamisen riemuakin, Ville Nieminen kertaa.

Lauantain voitosta on mainittava myös onnistumiset erikoistilannepelaamisen saralla. Joukkue iski kaksi ylivoimamaalia ja nollapelin saamiseen piti selvittää myös kaksi alivoimatilannetta.

Uusi viikko käynnistyy pelien osalta Hämeenlinnasta, kun vastaan asettuu HPK. Kerhon alkukausi on ollut haastava. Liigan avausottelussa kaatui Lukko, mutta sen jälkeen tukkaan on tullut kaikista viidestä ottelusta. Viime viikonloppuna HPK kärsi kaksi maalin tappiota päästämällä yhteensä vain kolme maalia, mikä kertoo maalinteon tukkoisuudesta. Kerho on iskenyt tällä kaudella kahdeksan osumaa ja niistäkin neljä on merkattu Danick Martelille. Taustatukea kaivataan siis lisää.

Hämeenlinna on ollut JYPille haasteellinen paikka, sillä edellinen voitto on helmikuulta 2019 jatkoajan jälkeen. Näin ollen hurrikaanipaidat ovat poistuneet Hämeenlinnasta yhdeksän edellistä kertaa tappio niskassaan. Edellinen runkosarjan kolmen pisteen voitto on lokakuulta 2015.

– Meidän täytyy olla hyvin valmiina. HPK on viikonlopun tappioiden jälkeen tehnyt muutostöitä alkuviikon ja Hämeenlinna on aina ollut paha paikka pelata. Uskon heidän painottavan aggressiivisuutta, aloitteellisuutta ja rohkeutta pelin alkuun, “Nemo” summaa.

JYPin kokoonpanoon ei odoteta muutoksia lauantaihin verrattuna.

Ottelu Hämeenlinnassa alkaa kello 18.30. Mikäli et pääse paikan päälle, voit seurata ottelua CMoresta tai kuunnella otteluselostuksen Radio Keskisuomalaisesta ennakko- ja jälkipeleineen.