Lähde mukaan tekemään elämyksellisiä ottelutapahtumia JYPin kotiotteluiden tapahtuma-hostin roolissa

Haluaisitko sinä työskennellä JYPin ottelutapahtumissa? Etsimme ottelutapahtumiimme LähiTapiola Areenalle sanavalmista esiintyjää ottelutapahtuman hostin tehtäviin pitämään huolta tapahtumakävijöiden viihtyvyydestä JYPin ottelutapahtumakonseptin mukaisesti.

Haemme tehtävään henkilöä, joka nauttii esiintymisestä tuhatpäiselle yleisölle ja pystyy luovasti hetkessä tuottamaan mielenkiintoisia tarinoita jääkiekosta ja sen ympäriltä. Tehtävässä pääset myös ideoimaan ja kehittämään JYPin tapahtumakokemusta.

JYP tarjoaa elämyksellisen työympäristön, jossa olet mukana tapahtumajärjestämisen ytimessä. Samalla olet tärkeä avainpelaaja luomassa ottelutapahtumien tunnelmaa ja tunteikkaita asiakaskokemuksia yhdessä JYPin tapahtumatiimin kanssa. JYP on Keski-Suomen suurin viikoittainen tapahtumajärjestäjä, joten tämä tehtävä tarjoaa myös loistavan näyteikkunan tulevaisuutta ajatellen. Työtehtävästä maksetaan kertaluonteinen korvaus. Työt painottuvat arki-iltoihin ja lauantaihin, joten ne soveltuvat hyvin myös esimerkiksi opiskelun ohessa.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostitse osmo.laitila@jypliiga.fi tai soittamalla 040 826 8441. Toivomme yhteydenottoasi pikaisella aikataululla ja viimeistään 13.9. mennessä. Kerrothan yhteydenotossasi myös itsestäsi ja aiemmista kokemuksistasi tapahtuma-alalla tai juontotehtävissä.