Hurrikaanin Pyörteissä, Jakso 4 – Erikoistilanteita ja kunnia-asia nimeltä Leijonat (Vieraina Jere Lassila ja Juuso Vainio)

Neljännessä Hurrikaanin Pyörteissä-jaksossa vieraiksi saapuvat Jere Lassila ja Juuso Vainio. Kaksikko pääsee vastaamaan kiperiin kuulijakysymyksiin ja puhuu kattavasti myös leijonapaidan kantamisesta. JYPin kuulumisissa keskitytään erityisesti erikoistilannepelaamiseen ja sen lainalaisuuksiin.

Mitä Jere ajattelee vertauksista J-P Hytöseen, entä kenen kanssa kilpaileminen on äitynyt niin kovaksi, että takavuosina myös harjoituksista poisheittäminen on tullut tutuksi? Entä millainen fanitarina on jäänyt Juuson mieleen? Näihin ja moneen muuhun asiaan saat vastauksen kuuntelemalla tämän jakson Spotifysta, Youtubesta tai suoraan alta.

Hurrikaanin Pyörteissä-podcastin tarjoaa Ruthin leipomo. Podcastit juontaa tuttuun tapaan Jere Korkalainen.