Hurrikaanin Pyörteissä, Jakso 7 – Kymmenvuotinen try-out ja uusi vahvistus

Uusimmassa Hurrikaanin Pyörteissä-podcastin jaksossa ei nautita vain yhdestä, vaan kahdesta haastattelusta!
100-vuotisjuhlaviikonlopun kunniaksi Kalle Koskinen tulee kertomaan juhlapelin valmisteluista sekä muistelemaan omaa komeaa pelaajauraansa. Hänen haastattelussaan käydään läpi useat uran käänteet, joista suurimpina oli kaksi Suomen mestaruutta JYPin paidassa.

Haastateltavaksi istahti myös hurrikaaniryhmän tuorein vahvistus, yhdysvaltainen C.J. Smith, joka liittyi joukkueen harjoitusvahvuuteen maanantaina. Hyökkääjä pääsee kertomaan odotuksistaan, mutta myös käymään läpi uraa tähän mennessä. Smith paljastaa muun muassa tilastokummajaisen, joka on hänen halussaan, sekä kertoo hauskan tarinan ensimmäisestä NHL-maalistaan.

Uuden jakson tarjoaa Ruthin Leipomo ja jakson juontajana on Jere Korkalainen. Jakso on tehty poikkeuksellisesti ilman videota. Voit kuunnella jakson Spotifysta tai Youtubesta.