Intohimona JYP I Kannattajatarina Selma Lahtinen

JYP-yhteisö kätkee sisälleen elämän mittaisia kohtaamisia ja unohtumattomia tarinoita Jyppiläisyydestä sekä intohimoista seuraa kohtaan. Kannattajat ovat syvällä seuran sydämessä.

100-vuotisjuhlakauden kunniaksi pyysimme kannattajia jakamaan heidän ikimuistoisimpia hetkiään ja parhaita muistojaan matkalta JYPin kanssa. Intohimona JYP – 7 tarinaa matkasta JYPin kanssa sanoittaa näitä tarinoita läpi juhlakauden kannattajien kertomana.

Kauden kolmannessa osassa omasta kannattajuudestaan kertoo alun perin mikkeliläislähtöinen Selma Lahtinen. Nuoresta iästään huolimatta Selma on kannattanut JYPiä jo useamman vuoden ja jääkiekko kulkee mukana läpi perheen yhteisenä juttuna.
Kuka JYPin nuorista lupauksista on Selman lempparipelaaja ja saa hänelle hymyn kasvoille omalla iloisella olemuksellaan, mitä kuuluu Selman pelipäivään sekä kuinka ottelutapahtumissa hän voi olla ylpeästi oma itsensä!

Katso videolta tarina kokonaisuudessaan.

 

Selma on kutsuttuna VIP-vieraana lauantaina 4.11. pelattavassa JYP-Pelicans ottelussa ja hän pääsee pudottamaan ottelun avauskiekon.

 

Paljasta ystäväsi, perheenjäsenesi tai kollegasi intohimoisesta JYP-kannattajuudesta ja osallistut JYP-henkisen otteluelämyksen arvontaan

Sykkiikö sinulla Hurrikaanin muotoinen sydän? Tanssitko aamuisin Rock You Like a Hurricanen tahtiin tai omaat muita JYP-henkisiä rutiineja? Oletko kenties istunut tai seissyt samalla paikalla vuosikaudet? Miten JYP on satavuotiaan historiansa aikana vaikuttanut elämääsi? Etsimme nyt sinun ja ystäväsi ikimuistoisimpia tarinoita JYP-yhteisöstä kannattajien itsensä kertomana.

JYP-kannattajat ovat kulkeneet joukkueen matkassa läpi ilot ja pettymykset, myrskyt ja myötätuulet. Juhlavuoden kunniaksi haluamme tuoda tunnustusta faneille, jotka ovat pitkään kulkeneet JYPin rinnalla sekä kannattajille, joille JYP tuo iloa ja merkityksellisiä kohtaamisia elämään, vaikka yhteistä matkaa JYPin kanssa olisi lyhyemmänkin aikaa takana.

Voit paljastaa ystäväsi, perheenjäsenesi, kollegasi tai jonkun muun sinulle tärkeän henkilön läpi kauden kestävässä kampanjassa, jossa etsimme kannattajien värikkäimpiä tarinoita ja muistojan seuran satavuotisen taipaleen varrelta. Jaettujen tarinoiden joukosta palkitaan 7 intohimoista, JYP-henkistä kannattajaa kotiotteluidemme yhteydessä – tietysti yhdessä ystävän kanssa!

Täytä tietosi ja jaa tarinasi lomakkeella sivun lopussa ja olet mukana joukossa, joista värikkäimmät palkitaan kauden aikana. Voit osallistua myös vapaamuotoisen tarinan muodossa laittamalla sähköpostia osoitteeseen jypliiga@jypliiga.fi. Otsikoi viestisi Intohimona JYP – kannattajatarina, ja kerro sähköpostissa samat asiat kuin lomakkeella kysytään. Palkitsemisen lisäksi toivomme, että palkittavan tarinasta voidaan tehdä lyhyt henkilökuva JYPin sosiaaliseen mediaan sekä ottelutapahtumaan, jossa palkitseminen tapahtuu.

 

Omistatko JYPin kausikortin juhlakaudella 2023-2024?
Hyväksyntä henkilökuvan tekemiseksi ja julkistamiseksi JYPin viestintäkanavissa.