Juhlagaalassa nimettiin Hall of Fame -jäseniä sekä jaettiin ansiomerkkejä

Lauantain 25.11. 100-vuotisjuhlagaalassa lavalla nähtiin ja kuultiin mm. viihdetaitelijoita, juhlapuheita, JYP-legendoja, pelaajia sekä uusia kunniajäseniä.

8 uutta JYPin Hall of Fame jäsentä

JYPin Hall of Fame koostuu henkilöistä, jotka ovat panoksellaan vaikuttaneet merkittävästi Jyväskylän ja Keski-Suomen jääkiekon menestykseen ja maineeseen. Jäsenyys on ikuinen ja numeroitu. JYP Hall of Fame sijaitsee LähiTapiola Areenan A1-käytävällä, jossa on esillä kunnianosoituksen saaneet henkilöt sekä seuran jäädyttämät pelinumerot.

Uusiksi JYPin Hall of Fame -jäseniksi nimettiin seuraavat henkilöt

Numero 12 Kari Näppi
Numero 13 Kari Virpiö
Numero 14 Reijo Mäkinen
Numero 15 Erkki Arvaja (1945–2018)
Numero 16 Jarmo Paalanen
Numero 17 Kari Rito (1945-2008)
Numero 18 Veli Lyytinen (1930-2017)
Numero 19 Klaus Sohberg

Jääkiekkoliiton kultainen ansiomerkki

Vuosikymmenten ajan JYPin toiminnassa olleet Ilmo Pappinen sekä Kari Virpiö palkittiin Jääkiekkoliiton kultaisilla ansiomerkeillä tunnustuksena pitkästä ja ansiokkaasta urasta suomalaisessa jääkiekkoilussa.

Virpiö oli JYPin huoltajana yhtäjaksoisesti Liigassa 35 kauden ajan ja edustusjoukkueessa kaikkiaan 37 kaudella. Virpiön huoltajakausina JYPillä oli kaikkiaan 13 eri päävalmentajaa ja edustusjoukkueessa esiintyi jaksolla lähes 400 pelaajaa. Virpiö eläköityi huoltotehtävistä lokakuussa 2019.

Pappisen JYP-ura alkoi, kun hän meni huoltajaksi poikansa juniorijoukkueeseen. Tuon jälkeen hän on toiminut esimerkiksi juniorijoukkueissa joukkueenjohtajana, toimistotyöntekijänä sekä monitoimimiehenä ottelutapahtumissa jo 28 vuoden ajan.

Lämmin kiitos esiintyjille, vieraille ja koko JYP-yhteisölle upeasta illasta.

Katso videokooste juhlagaalasta:

Video: Tomi Ilvespää
Kuvat: Pasi Hakala