Kausikorttilaisten puurojuhla 5.12.

Kausikorttilaisten yhteistä, juhlakauden puurojuhlaa vietetään LähiTapiola Areenalla tiistaina 5.12. Muistathan ilmoittautua ennakkoon alla olevasta linkistä, jotta osaamme varata oikean määrän tarjoiluja.

Puurojuhla alkaa A-käytävällä klo 16.30 ja päättyy arvontaan klo 18:00. Sisäänkäynti tapahtuu A1-ovesta. Koko joukkue on mukana viihdyttämässä vierailijoita.

Ohjelmassa mm.:

  • joulupuuroa lisukkeineen
  • toimitusjohtajan tervehdys
  • valmentajan ja pelaajien haastatteluita
  • kinkkubingo
  • arvonta, jossa pääpalkintona kausikortti kaudelle 24-25.
  • fanituotteiden myyntipiste

Sisäänkäynti puurojuhlaan ainoastaan JYP-kausikortin esittämällä. Pyydämme kaikkia ilmoittautumaan ennakkoon, jotta tarjoilu pelaa ja puuroa riittää. Ilmoittaudu 4.12. mennessä tämän linkin kautta tai suoraan JYP-toimistolle, jypliiga@jypliiga.fi, puh. 0207 931 000 (arkisin klo 9-16).

Tervetuloa!