Konnekuljetuksen otteluennakko: JYP hakee kauden kolmatta päänahkaa Jukureista

JYPin kausi jatkuu nopeasti eilisen harmittavan tappion jälkeen, kun tänään torstaina LähiTapiola Areenalle kylään saapuu Jukurit. JYP lähtee peliin eilen pelanneena, kun Helsingissä ryöstöretki oli lähellä, mutta lopulta päätöserässä HIFK piti pisteet itsellään.

– Peli jätti hampaankoloon. Peli on haastava, kun pääsee ehkä liian isoon johtoon ja alkaa katsella kelloa, että kuinka paljon on aikaa jäljellä, Ville Nieminen kertaa.

JYP ja Jukurit kohtaavat tälle kaudelle kolmatta kertaa. Hurrikaaniryhmä on voittanut molemmat kauden aiemmat kohtaamiset, ensin jatkoajalla Mikkelissä ja sitten varsinaisella peliajalla Jyväskylässä.

Jukureille kyseessä on ensimmäinen ottelu maajoukkuetauon jälkeen. Mikkeliläiset lähtivät maajoukkuetauolle kaksi voittoa allaan, kun juuri ennen taukoa Kärpät ja TPS saivat todistaa mikkeliläisten kotivireen. Jukurien sarjasijoitus on yhdeksäs, kun kasassa on kolme pistettä JYPiä vähemmän.

JYPin illan vastus kuuluu erikoistilanteissa sarjan parhaimmistoon, sillä niin yli- kuin alivoimatilanteissa Jukurit on neljäntenä. Myös puolustuspelaaminen on toiminut, sillä päästettyjä maaleja on kolmanneksi vähiten.

– Nyt on vastassa erilainen joukkue kuin HIFK. Jukurit on rummuttava joukkue, joka karvaa tosi kovaa ja toimittaa kiekkoa maalille. Tulee peli, jossa luistellaan paljon ylös ja alas, ”Nemo” ennustaa.

Katso videolta myös mitkä ovat Aaro Vidgrenin pelipäivän rutiinit.

Koko kiekkoilevan Suomen katseet ovat LähiTapiola Areenalla, kun kyseessä on Liiga-kierroksen ainoa peli. Voit virittää äänijänteesi kannustuskuntoon jo ennen peliä ja todistaa hegemoniakamppailua nappaamalla liput Ticketmasterista.