Konnekuljetuksen otteluennakko: Kerran elämässä-ilta

– Tämmöinen peli on aika ainutlaatuinen. On hyvä fiilis ja kivasti kropassa jännitystä. Minut on kasvatettu niin, että koti on aina tärkeä asia. JYP ja Jyväskylä on minun toinen kotini Tallinnan jälkeen, Robert Rooba kommentoi.

Kapteeni sen päivän agendan oivasti tiivistää. Me ollaan satavuotiaita. Jääkiekkoseurana juhlimme tapahtumaa tietysti pelaamalla koko JYP-yhteisön yhteisessä kodissa, LähiTapiola Areenalla. Eikä vastaan voi tulla kukaan muu kuin KalPa, josta eilen otimme tuplakohtaamisen ensimmäisen päänahan.

– Hyvä, että eilen pelasimme Kuopiossa samaa joukkuetta vastaan. Viilataan pieniä asioita, kova peli on tulossa, Jukka Rautakorpi ennakoi.

JYP ja KalPa ovat kohdanneet runkosarjassa 175 kertaa. 83 kertaa olemme poistuneet kaukalosta voittajina. Tänään on aika voitolle numero 84.

Juhlallisuudet LähiTapiola Areenalla alkavat kello 18.30. Viimeiset seisomapaikkaliput nopeimmille irtoavat Ticketmasterista.