Intohimona JYP I Matti Hyppölän tavoite kannustaa JYPiä vähintään puolet elämästä täyttynyt

JYP-yhteisö kätkee sisälleen elämän mittaisia kohtaamisia ja unohtumattomia tarinoita Jyppiläisyydestä sekä intohimoista seuraa kohtaan. Kannattajat ovat syvällä seuran sydämessä. JYPin 100-vuotisjuhlakauden kunniaksi pyysimme kannattajia jakamaan heidän ikimuistoisimpia hetkiään ja parhaita muistojaan matkalta JYPin kanssa. Intohimona JYP – 7 tarinaa matkasta JYPin kanssa sanoittaa näitä tarinoita läpi juhlakauden kannattajien kertomana.

Sarjan neljännessä osassa vuodesta 1985 lähtien JYPin koti- sekä vieraspeleissä käyneen Matti Hyppölän innostus JYPin mukana alkoi Hippoksen hornankattilan seisomakatsomosta, jossa ajatus kausikortista kypsyi valmiiksi jo heti seuraavalle pelikaudelle. Jämsän Alhojärveltä Jyväskylään kotipeleihin ajava Matti nostaa vuosikymmenten kokemuksella pelinopeuden kehityksen yhdeksi näkyvimmistä muutoksista – ja eron huomaa tänäkin päivänä myös yksittäisten kausien välillä.

Parhaat muistot vievät JYPin mestaruusvuosiin 2009 ja 2012. Katso videolta kuinka kovaa yritteliäisyyttä mestaruusvuosien finaalilippujen hankinta vaati, millaista ”tietokonehommaa” Kurkinen-Lindroos tarjosivat yleisölle 1980-luvulla ja mikä tekee rakkaasta JYP-yhteisöstä erityisen tärkeän ja merkityksellisen.

Matti Hyppölä palkitaan torstain JYP-HPK ottelussa kahden hengen Panorama -paketilla. Matti pudottaa myös ottelun aloituskiekon.

Liikuntapääkaupunki Jyväskylä -ottelu JYP-HPK torstaina 28.12. LähiTapiola Areenalla klo 18:30.