JYPin ja Loimuan marraskuun juniorina palkitaan U13 -joukkueen Eelis Nieminen

Ympäristölle ystävällisiä, vaivattomia ja kilpailukykyisiä lämmitysratkaisuja tarjoava Loimua Oy palkitsee kuukausittain JYPin ja Loimuan kuukauden juniorin. Marraskuun kuukauden junioriksi on valittu JYP Junioreiden U13 -joukkueen Eelis Nieminen!

JYP U13 -joukkueen valmentajat perustelivat valinnassaan seuraavaa:
Eelis on erittäin ahkera ja tunnollinen harjoittelija, jonka esimerkillinen asenne näkyy niin pelikentällä kuin sen ulkopuolellakin. Hänen omistautuminen harjoitteluun ja positiivinen vaikutus ympärillään oleviin luovat vahvan perustan kehitykselle. Eelis on sitoutunut kehittämään itseään jatkuvasti ja jakamaan intohimoaan lajiin muiden kanssa. Hänen esimerkkinsä innostaa muita ympärillään tavoittelemaan huippusuorituksia ja yhteisöllisyyttä.

Eelis palkitaan yhdessä perheen kanssa Loimuan toimesta omalla fanipaidalla ja kiekkoelämyksellä perjantaina 8.12. JYP–HPK -ottelun yhteydessä. Hän myös pääsee pudottamaan ottelun avauskiekon.