Konnekuljetuksen otteluennakko: Uuden aikakauden alku

JYP pelaa ensimmäisen ottelunsa eilisen päävalmentajavaihdoksen jälkeen. Mikko Heiskasen aikakausi alkaa matkalla Mikkeliin Jukurien vieraaksi. Ottelun lähtökohdat ovat erityislaatuiset myös uuden apuvalmentajan Tommi Hämäläisen silmin.

– Onhan tämä erityislaatuinen aamu, tulevaisuutta veistellään isolla kädellä. Tässä on sulateltu tapahtunutta ja kuunneltu isoja linjoja, mihin suuntaan seurassa ollaan menossa. Tänään onneksi päästään jo hommiin jääkiekonkin saralla.

Hurrikaaniryhmä hyökkää otteluun voitto allaan, kun Ässät kaatui tiistaina kotona voittomaalikilpailun jälkeen. Sijoitus sarjataulukossa on kymmenes, mutta keskikasti aina kärjen tuntumaan saakka on äärimmäisen tasainen.

Jukurit on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan yhdellä maalilla. Sijoitus sarjataulukossa on kahdeksas yhden pisteen JYPiä enemmän keränneenä. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti JYPin viedessä niistä pisteet 5–4.

Valmentajavaihdoksen hetkellä keskittyminen on ollut vielä pykälän verran enemmän omassa tekemisessä.

– Olemme ihmisten hyvinvoinnin parissa ja tulevaisuuden perässä seuran linjojen mukaisesti. Tietenkin tämä toiminta on mitä on, niin myös sitä kautta menestyksen perässä, Hämäläinen summaa.

– Haluamme jatkaa hyvää työtä ja lisätä siihen vähän juttuja tulevaisuudessa ja tänään. Pyrimme olemaan jyppiläisiä ja rakentamaan identiteettiä, mikä on omanlaista ja sitä, mitä seura haluaa.

Kokoonpanopuolelle tulee yksi muutos, kun C.J. Smith on sivussa loukkaantumisen vuoksi ja Riku Tohila nousee pelaavaan ryhmään.

Ottelu Mikkelissä alkaa kello 18.30. Mikäli et pääse paikan päälle, voit seurata ottelun MTV Katsomossa maksullisella MTV Katsomo+ Urheilu-tilauksella tai kuuntelemalla otteluselostuksen Radio Keskisuomalaisesta ennakko- ja jälkipeleineen.