Konnekuljetuksen otteluennakko: Vaasassa teemana maalinteon tuskan hellittäminen

JYPille aukeaa mahdollisuus palata voittojen tielle kolmen tappion jälkeen lauantaina Vaasassa. Viimeisin tappioista tuli eilen perjantaina kotona, kun HPK oli tyly vieras haettuaan 4–1-voiton.

– Teimme paljon töitä ja veimme maalipaikat, mutta vastustaja vei ne maalit. HPK:n kaltaisia vastustajia vastaan pitää olla tarkkana, ettei oma hyökkäyspeli käänny vastaiskuiksi. Jos riistoista pääsee hyökkäämään, paikat ovat vaarallisempia. Hyökkäyksessä pitää olla huolellisuutta ja saada paikat maalille asti, Ville Nieminen summaa.

Kaikkia kolmea tappio-ottelua yhdistää se, että JYP on tehnyt niissä yhden maalin. Tehoja kaivataan lisää niin tasakentällisin kuin ylivoimalla, joka on myös takkuillut viime aikoina tehokkuutensa kanssa.

Sport ja JYP ovat kohdanneet runkosarjassa kertaalleen. Ensimmäinen kohtaaminen meni hurrikaanipaitojen nimiin lukemin 3–2. Vaasalaiset ovat sarjataulukossa sijalla 13 kaksi pistettä JYPiä vähemmän keränneenä. Tehokkaimmat pelurit ovat 25 tehopistettä iskeneet Jens Lööke (13+12) ja Simon Hjalmarsson (6+19).

Sport lähtee otteluun jykevällä lepoedulla, sillä edellinen ottelu on viikon takaa.

– He ovat levänneet ja pumpanneet avauserän starttiin varmasti. He ovat profiiliiltaan muuntuva joukkue, välillä pelataan Meidän peliä ja välillä karvataan kovaa ja mennään pystyyn. He näyttävät Risto Dufvan JYPiltä, joka oli kova riistojoukkue, ”Nemo” kuvailee.

Ottelu Vaasassa alkaa kello 17.00. Mikäli et pääse paikan päälle, voit katsoa ottelun MTV Katsomossa maksullisella MTV Katsomo+ Urheilu-tilauksella tai kuunnella otteluselostuksen ennakko- ja jälkipeleineen Radio Keskisuomalaisesta.