Konnekuljetuksen otteluennakko: Haatajan valmennusdebyytti Järvi-Suomen derbyssä

JYP kohtaa viikon toisessa kotiottelussaan rakkaan vihollisen, kun KalPa saapuu kylään LähiTapiola Areenalle. JYPillä on katkaistavanaan viiden ottelun mittainen tappioputki, joten perjantai-illassa riittää latausta ja panosta.

JYPin valmennustiimi saa otteluun uuden vahvistuksen, kun Juha-Pekka Haataja on ensimmäistä kertaa hurrikaaniryhmän penkin takana

– Hyvin on lähtenyt käyntiin, eilen oli eka normipäivä. Paljon olen tutustunut seuraan ja siihen, mitä täällä halutaan tehdä, Haataja sanoo.

KalPa pelaa ensimmäisen Liiga-ottelunsa kahteen ja puoleen viikkoon, sillä kuopiolaiset kävivät Keski-Euroopassa pelaamassa perinteikkäässä Spengler Cupissa. Joukkueen taival siellä päättyi alkulohkoon.

Liigan puolella kuopiolaiset löytyvät sarjataulukon yhdeksänneltä sijalta 51 pisteellä. Eroa JYPiin on viisi pistettä kuopiolaisten eduksi. Kauden kaikki kolme aiempaa kohtaamista ovat päättyneet hurrikaaniryhmän voittoon maalin erolla, joten odotettavissa on jälleen tiukkaa kamppailua. Edellinen kohtaaminen joukkueiden välillä oli ikimuistoinen 100-vuotisjuhlakamppailu.

– KalPa tykkää pitää vauhtia yllä ja pyörittää pitkiä hyökkäyksiä, joten meidän pitää olla kärsivällisiä. Meidän hyökkäyspelaamisemme luo riittävästi, kunhan pidämme omissa maalimäärän mahdollisimman pienenä, Haataja kuvailee.

Katso videolta tarkemmin Haatajan ajatuksia. Samalla pääset tutustumaan myös Jarkko Malisen pelipäivän aamuun.

Pakkasen paukkuessa Järvi-Suomen Derby Hippoksella tarjoaa varmasti lämpimät löylyt. Nappaa lippusi Ticketmasterista ja tule huutamaan JYP voittoon.