Konnekuljetuksen otteluennakko: Harvinainen yhdeksän pisteen viikko tarjolla

JYPin viikko päättyy tänään lauantaina Hippoksella viikon kolmanteen otteluun. SaiPan kustannuksella on mahdollisuus päättä viikko yhdeksän pisteen saaliin kanssa, mikä tapahtuessaan olisi kauden ensimmäinen kerta.

Mahdollisuus tähän aukeaa hurrikaanipaitojen haettua voitot niin Tapparasta kuin KooKoosta. Maalinteon tehokkuutta on alkanut löytyä, mutta yhteistyön paraneminen on ollut Tommi Hämäläisen mukaan ratkaisevassa asemassa.

– Olemme yhdessä yhteistyössä tehneet hommia nöyränä peliä kohtaan.

SaiPa tulee Jyväskylään selvänä sarjajumbona. Tuloksellissa kurssissa on kuitenkin ollut tällä viikolla positiivisia viitteitä, sillä myös sputnikit katkaisivat yhdeksän ottelun mittaisen tappioputkensa hakemalla jatkoaikavoiton HIFK:sta. Eilen perjantaina tuli jo toinen peräkkäinen voitto, kun Sport kaatui myös ylitöiden kautta.

Tämän kauden molemmat aiemmat kohtaamiset ovat päättyneet JYPin selvänumeroisiin voittoihin. Yhteismaalit kahdesta kohtaamisesta on kirjattu 16–6.

– Odotamme ihan samanlaista kamppailupeliä kuin kaikkia muitakin vastaan. Ei pelin luonne ole siitä mihinkään muuttumassa, Hämälainen toteaa.

Konnekuljetuksen otteluennakkovideolta pääset seuraamaan myös C.J. Smithin pelipäivän aamua.

JYP on hyvässä nosteessa ja jahtaa pudotuspelipaikkaa kovalla hengellä. Lauantain ottelussa on jaossa jälleen tärkeitä pisteitä, joten saavu kannustamaan hurrikaanipaidat voittoon nappaamalla liput Ticketmasterista. Huomaa myös ottelun alkavan poikkeuksellisesti kello 18.30.