Konnekuljetuksen otteluennakko: Hyvä kurssi jatkettavana Kuopiossa

Pudotuspelipaikkajahti jatkuu tällä viikolla kiivaana, kun vastassa on kaksi samoista sijoituksista kamppailevaa joukkuetta. Tänään keskiviikkona suuntana on Kuopio ja lauantaina vastaan asettuu TPS. JYP lähtee viikkoon sarjataulukon sijalta 13, mutta eroa kymmenentenä olevaan KalPaan on vain kolme pistettä ja yhdeksäntenä olevaan TPS:ään viisi pistettä.

JYP käänsi viime viikonloppuna kurssiaan mallikkaasti, kun kahdesta ottelusta kertyi kasaan täydet kuusi pistettä. Erityisen vakuuttava oli kotivoitto Liigan kuumimpiin joukkueisiin kuuluvasta Pelicansista, joka kaatui kovan taistelun päätteeksi 2–1.

– On äärimmäisen helpottavaa, kun tärkeiden ihmisten edessä pystyy pelaamaan hyvin ja ei ole sitä kotimörköä. Tuloksenteko on hieno juttu, ettei niin sanotusti tarvitse pelätä kotipelejä, Tommi Hämäläinen sanoo.

Paikallisvastus KalPa lähtee keskiviikon kamppailuun heikommassa tuloksellisessa lyönnissä, sillä kuopiolaiset ovat viiden ottelun mittaisessa tappioputkessa. Putken aikana raikkaasta hyökkäyspelistään tunnettu KalPa on tehnyt vain kuusi maalia. Viimeisimmät tappiot tulivat viikonloppuna Jukureille, kun mikkeliläiset olivat parempia lukemin 4–2 ja 1–0.

– Lähdemme rakentamaan hyvän päälle hyvää ja kasvamaan. Meille on tulossa tarmokas porukka vastaan, sillä he ovat kokeneet tappioita viime aikoina. Varmasti on tulossa kova peli, Hämäläinen summaa.

JYPin kokoonpanoon tulee pieniä muutoksia, kun Juuso Vainio on jälleen pelikuntoinen.

Ottelu Kuopiossa alkaa kello 18.30. Mikäli et pääse paikan päälle, voit katsoa ottelun MTV Katsomo+ Urheilu-tilauksella tai kuunnella otteluselostuksen Radio Keskisuomalaisesta ennakko- ja jälkipeleineen.