Konnekuljetuksen otteluennakko: Kauden kolmas vaasalaispäänahka haussa

JYPin kolmen ottelun viikko alkoi tappiolla KooKoolle, joten tänään on mielessä paluu voittojen tielle. Mahdollisuus aukeaa Vaasassa, johon matkustetaan myös pudotuspelipaikkaa jahtaavan Sportin vieraaksi.

– Hyvillä mielin kohti Vaasaa. Lähdemme tähän otteluun ihan niin kuin jokaiseen muuhunkin. Toki, kun kausi alkaa lähentyä loppua, pisteiden arvo korostuu, Janne Pekkarinen sanoo.

Sportin tuloksellinen käyrä on ollut viime kierroksilla laskusuhdanteinen, vaikka tiistaina Turusta irtosikin 1-0-voitto voittomaalikilpailun jälkeen. Tuo voitto katkaisi neljän ottelun mittaisen tappioputken.

Vaasalaisilla pisteitä on kasassa 57, neljä enemmän kuin JYPillä. Myös otteluita on kaksi enemmän pelattuna, mutta pisteiden tärkeyttä Vaasasta ei voi väheksyä. Rekordi Sportia vastaan on tältä kaudelta vahva, sillä molemmat aiemmat kohtaamiset ovat päättyneet jyväskyläläisten voittoon.

Päättäväisyydelle ja rentoudelle pitääkin löytyä siis sopiva suhde hurrikaanipaitojen tekemiseen.

– Jokaisen pitää vain keskittyä siihen, että tekee oman hommansa niin hyvin kuin mahdollista. Sitä kautta sitten myös tarvittava rentous ratkaisuhetkiin löytyy, Pekkarinen summaa.

Juuso Vainio ja Santeri Koskela joutuvat jäämään pois kokoonpanosta kolhujen vuoksi. Kokoonpanoon nousee Riku Tohila.

Ottelu Vaasassa alkaa kello 18.30. Mikäli et pääse paikan päälle, voit katsoa ottelun maksullisella MTV Katsomo+ Urheilu-tilauksella tai kuunnella otteluselostuksen Radio Keskisuomalaisesta ennakko- ja jälkipeleineen.