Loimuan joulukuun juniorina palkitaan U12 -joukkueen Aarni Kautto

Ympäristölle ystävällisiä, vaivattomia ja kilpailukykyisiä lämmitysratkaisuja tarjoava Loimua Oy palkitsee kuukausittain JYPin ja Loimuan kuukauden juniorin. Joulukuun kuukauden junioriksi on valittu JYP Junioreiden U12 -joukkueen Aarni Kautto!

Aarni on pelaaja, joka toimii esimerkillisesti jäällä, oheisharjoituksissa sekä pelireissuissa yhdessä joukkueen kanssa. Aarni ottaa joukkuekaverinsa aina huomioon ja yrittää parhaansa loppuun asti ollen esimerkillinen jääkiekkoilija.

 

Loimua ja JYP palkitsee Aarnin ennen perjantain 5.1. JYP-KalPa ottelua omalla personoidulla juhlakauden fanipaidalla sekä kiekkoelämyksellä yhdessä perheen kanssa ottelun yhteydessä. Aarni käy pudottamassa myös ottelun aloituskiekon ja pääsee tapaamaan JYP-hyökkääjä Jerry Turkulaisen pelin jälkeen.