Perttu ja Siikanen jatkavat tulevilla kausilla hurrikaanipaidassa

JYP on solminut jatkosopimukset keskushyökkääjänsä Mikko Pertun ja laitahyökkääjänsä Patrik Siikasen kanssa. Pertun 3-vuotinen sopimus kattaa kevääseen 2027 ja Siikasen jatkosopimus on 1-vuotinen.

Edellisellä kaudella Mestiksen pistepörssin 71 tehopisteellä voittanut Perttu on pelaamassa ensimmäistä täyttä kauttaan liigatasolla ja hän on kauden aikana tehnyt 1+9 tehopisteet. Vahvan luistelun ja laukauksen omaava Siikanen on puolestaan kaudella pelaamissaan otteluissa nakuttanut 5+4 tehopisteet.

”Perttu on osoittanut tällä kaudella, että hän on kehittymässä liigatason kärkikenttien sentteriksi lähivuosien aikana. Perttu on ottanut isoja askelia urheilijana ja kokonaisvaltaisessa pelaamisessaan viimeisen vuoden aikana ja olemme todella tyytyväisiä, että saimme solmittua 3-vuotisen jatkosopimuksen hänen kanssaan. Uskomme Pertun olevan merkittävä palanen tulevien kausien JYP-joukkueita.”  

”Siikanen on kehittynyt JYP-vuosinaan, huolimatta epäonnisista loukkaantumisista matkansa varrella. Siikanen tuo jatkossakin joukkueeseen luistelu- ja kamppailuvoimaa. Siikanen on luotettava ja nöyrä joukkuepelaaja, jollaisia jokainen joukkue tarvitsee menestyäkseen” kommentoi Pertun ja Siikasen sopimusuutisia urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen