Suomipop festarit valtaa LähiTapiola Areenan 3.2.!

Suomipop 2024 festivaali valtaa LähiTapiola Areenan lauantaina 3.2. JYP-TPS liigaottelussa! JYPin taistellessa kaukalossa kevään pudotuspelipaikasta Sinut on kutsuttu mukaan viihtymään kiekkojännärin äärelle hyvän suomalaisen musiikin siivittämänä. Äänestä lempimusiikkiasi soitettavaksi ottelutapahtumassa Suomipop 2024 festivaalien esiintyjien tuotannosta ja olet mukana festarilippujen arvonnassa. Kesän Suomipopeilla 11.-13.7. Jyväskylässä mukana mm. Kaija Koo, Portion Boys, Käärijä, Jenni Vartiainen, BEHM, KUUMAA, BESS, Elastinen ja monet muut kotimaiset huippuartistit! Pelimusan äänestys ja kilpailu käynnissä JYPin sosiaalisen median kanavilla ke 31.1. – pe 2.2. välisenä aikana. Ottelutapahtumassa luvassa myös varaslähtö Suomipop festaritunnelmaan noppapelin, ankkajahdin sekä festarilippuarvontojen myötä!

Lauantain ottelussa vieraina ovat myös Sydänlapset ja -aikuiset ry:n toiminnassa mukana olevia perheitä. JYPin Yritysklubilaiset ovat mahdollistaneet yhdistyksen toimintaan osallistuvien perheiden osallistumisen peliin ja JYP haluaa haastaa JYP-TPS ottelun yleisön mukaan tukemaan synnynnäisen sydänvian kanssa elävien perheiden arkea. JYP lahjoittaa 20 % kaikista ottelun aikana LähiTapiola Areenan shopista ostettujen päähineiden ja lapasten myynnistä Sydänlapset ja -aikuiset ry:n toiminnan tukemiseen! Vieraile lauantaina JYP-shopissa ostoksilla ja olet mukana tukemassa sydänlasten arkea. Yhdistys on mukana näkyvästi lauantain ottelussa areenan käytävillä ja kertomassa yhdistyksen toiminnasta.

Liput Ticketmaster.fi, JYPin toimisto sekä ravintola Hurrikaani.

 

 

OTTELUISÄNTÄNÄ

Seisomapaikat

Hinnat aikuisille 15€
Hinnat lapsille 8€
Hinnat eläkeläisille, varusmiehille ja opiskelijoille 9€ (koululaisille 13-16v.)
Seisomapaikat sijaitsevat päätykatsomoissa.

 

Istumapaikat

Istumapaikat ovat kaikille saman hintaisia. 0-rivien paikat ovat lähinnä jäätä ja 13-rivi on ylin rivi. Vaihto ja jäähyaitioiden takana on pleksit.
Alle 2v. lapsen saa viedä sylissään istumapaikkakatsomoon. Tätä vanhemmille pitää olla oma istumapaikka kaikkien katsojien viihtyvyyden takaamiseksi. Istumapaikkojen hintakategoria määräytyy paikan mukaan.
Istumapaikan hinta alkaen 24€.

Huomiona myös, että alemmilla riveillä ja porrasaukkojen läheisyydessä saattaa olla kaukalorakenteista tai katsomorakenteista johtuvia näkevyyttä rajaavia tekijöitä.

 

Perhelippu

Kaikkiin kotiotteluihin on saatavilla myös perhelippupaketti. 4 lippua (max 2 aikuista, lapset alle 16v) 40€. Lisäliput 10€/kpl.
Valitse Ticketmaster verkkokaupassa ”Kaikki lipputyypit” valikosta ”Perhepaketti”, jonka jälkeen pääset valitsemaan ja lisäämään paikat ostoskoriisi. Perhepaketteja on saatavilla myös kaikissa muissa lipunmyyntipaikoissamme.

 

Pyörätuolipaikat

Sijaitsevat B4-, A4- ja A1-kulmauksissa. Saattaja pääsee veloituksetta pyörätuolia käyttävän asiakkaan kanssa seisomapaikalle.
Pyörätuolipaikan hinta 8€.
Pysäköintipaikka invaluvalla sijaitsee A4 sisääntulon edessä.
JYP hyökkää kaksi kertaa A4/B4 -päätyyn. Vierasfanit sijoitetaan A1-kulmauksen Fanikatsomoon.