Hurrikaanin Pyörteissä, Jakso 13: Duo joka kirjoitti historiaa – Vieraina Pekka Tuokkola sekä Sinuhe Wallinheimo

Kun on vauhtiin päästy, niin antaa mennä vaan! Viikon toisessa jaksossa hypätään aivan toisenlaisiin tunnelmiin, kun Pekka Tuokkola ja Sinuhe Wallinheimo tulevat ennakoimaan lauantaina pelattavaa legendapeliä.

Kaksikko pääsee totta kai muistelemaan myös ikimuistoista mestaruutta vuonna 2009, jolloin heidät kruunattiin ensimmäisiksi pudotuspelien arvokkaimman pelaajan palkinnon jakavaksi kaksikoksi. Millaista vastuunjakaminen oli, vaikka itse oli huippuiskussa? Miten Risto Dufva kasvatti itseluottamusta? Mikä oli mestaruusjuhlien suuri anti? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen tämänkertaisessa jaksossa.

Jakson tarjoaa jälleen Ruthin Leipomo. Juontajana on tuttuun tapaan Jere Korkalainen.

Voit katsoa haastattelun Youtubesta, tai kuunnella sen Spotifysta ja suoraan alta.