JYP-KalPa keskiviikkona LähiTapiola Areenalla

Tapahtumarikas viikko starttaa keskiviikkona kotiottelulla rakasta naapuria vastaan. JYP ja KalPa ovat kohdanneet kauden aikana viidesti, joista JYP on voittanut kolme ja vierailija KalPa kaksi kertaa. Pisteiden valossa JYP on kerännyt keskinäisistä otteluista 8 pistettä ja KalPa puolestaan 7. Tasaista vääntöä on varmasti luvassa myös keskiviikkona 21.2. LähiTapiola Areenalla. Tervetuloa kannustamaan JYPiä kirissä kohti pudotuspeliviivaa!

Liput otteluun ticketmaster.fi, JYPin toimistolta (Puistokatu 21, arkisin 9-16) sekä ravintola Hurrikaanissa (Rautpohjankatu 10, arkisin 8-14).

 

Keskisuomalaisen tilaajaetulippu

Keskisuomalaisen tilaajille kaksi lippua yhden hinnalla normaalihintaisista istuma- ja seisomapaikkalipuista. Saat edun käyttöösi lähettämällä hakusanan JYPKALPA24 numeroon 13520. Viestin hinta 0,95 €/kpl. Etu ei koske VIP-lippuja ja etu on lunastettavissa yhden kerran/tilaaja.

Lunasta etuhintaiset liput näyttämällä saamaasi etuviestiä ravintola Hurrikaanissa, JYPin toimistolla tai A1 lippuluukulla ennen peliä.

Seisomapaikat

Hinnat aikuisille 15€
Hinnat lapsille 8€
Hinnat eläkeläisille, varusmiehille ja opiskelijoille 9€ (koululaisille 13-16v.)
Seisomapaikat sijaitsevat päätykatsomoissa.

 

Istumapaikat

Istumapaikat ovat kaikille saman hintaisia. 0-rivien paikat ovat lähinnä jäätä ja 13-rivi on ylin rivi. Vaihto ja jäähyaitioiden takana on pleksit.
Alle 2v. lapsen saa viedä sylissään istumapaikkakatsomoon. Tätä vanhemmille pitää olla oma istumapaikka kaikkien katsojien viihtyvyyden takaamiseksi. Istumapaikkojen hintakategoria määräytyy paikan mukaan.
Istumapaikan hinta alkaen 24€.

Huomiona myös, että alemmilla riveillä ja porrasaukkojen läheisyydessä saattaa olla kaukalorakenteista tai katsomorakenteista johtuvia näkevyyttä rajaavia tekijöitä.

 

Perhelippu

Kaikkiin kotiotteluihin on saatavilla myös perhelippupaketti. 4 lippua (max 2 aikuista, lapset alle 16v) 40€. Lisäliput 10€/kpl.
Valitse Ticketmaster verkkokaupassa ”Kaikki lipputyypit” valikosta ”Perhepaketti”, jonka jälkeen pääset valitsemaan ja lisäämään paikat ostoskoriisi. Perhepaketteja on saatavilla myös kaikissa muissa lipunmyyntipaikoissamme.

 

Pyörätuolipaikat

Sijaitsevat B4-, A4- ja A1-kulmauksissa. Saattaja pääsee veloituksetta pyörätuolia käyttävän asiakkaan kanssa seisomapaikalle.
Pyörätuolipaikan hinta 8€.
Pysäköintipaikka invaluvalla sijaitsee A4 sisääntulon edessä.
JYP hyökkää kaksi kertaa A4/B4 -päätyyn. Vierasfanit sijoitetaan A1-kulmauksen Fanikatsomoon.