JYP x Billebeino uutuus nyt JYP shopissa!

JYP ja Billebeino tuo yhteistyössä julkistavat uuden JYP x Billebeino pipo malliston. Billebeinon perustajajäseniin lukeutuva Juhani Putkonen halusi rakentaa yhteistyötä JYPin kanssa klassikoiden kautta.

Jyväskylä on ollut isossa roolissa Billebeinon matkalla. Asuin kaupungissa vuosina 2006-2014 ja Billebeinon toimintaa pyöritettiinkin sieltä ensimmäiset vuodet. Meille oli Villen kanssa heti selvää, että tämä yhteistyö tehdään ikonisella JYP HT No Smoking Team -logolla. Se istuu täydellisesti niin Billebeinon tekstilogon sekä Brick-logon kanssa – klassikoita kaikki kolme. Ajankohta tälle yhteistyölle on myös loistava, sillä tänä vuonna Billebeino juhlii 10-vuotista taivaltaan ja JYP 100-vuotisjuhlakauttaan. Toivottavasti tämä harvinainen pipo löytää tiensä JYPin kannattajien päihin ja sydämiin. 

Nappaa omasi  JYP shopista verkkokaupasta tai lauantaina JYP-TPS ottelussa LähiTapiola areenan fanikaupasta. Näitä harvinaisuuksia on saatavilla rajoitettu erä.