Konnekuljetuksen otteluennakko: Legendoja ja viikinkejä

Lauantaina Hippoksella riittää tapahtumaa. Illan päätapahtumana on JYPin ja Jukurien Liiga-vääntö, mutta jo kello 16.00 nähdään legendapeli, jossa Team Siekkinen ja Team Lindroos kohtaavat toisensa. Illan tarkemman ohjelman näet täältä.

Illan Liiga-pelistä JYP hakee katkoa orastavalle tappioputkelle. Viikon molemmat ottelut ovat päättyneet tappioon, kun alla on 2–3-tappiot KalPalle ja TPS:lle, tosin Turusta matkaan lähti yksi piste.

Pudotuspelisauma alkaa käymään äärimmäisen ohkaiseksi, kun seitsemästä pelistä pitäisi ottaa käytännössä kuusi suoraa voittoa ja yhdestä pelistä hajapisteitä. Käytännössä loppukauden otteluissa onkin siis vain voitettavaa.

Jukurit taistelee tällä hetkellä puolivälierien kotiedusta. Mikkeliläiset lähtevät iltaan sarjataulukon neljänneltä sijalta, mutta joukkueet sijoilla 3-6 ovat neljän pisteen sisällä toisistaan. Pisteiden merkitys on siis äärimmäisen suuri.

Jukurit on ollut viime viikot tuloksellisessa laskusuhdanteessa, nimittäin viikinkipaidat ovat kuuden ottelun tappioputkessa. Tuon putken aikana Jukurit on päästänyt peräti 27 maalia.

JYPillä on voitolla mahdollisuus tasata kauden keskinäisten kohtaamisten voitot. Hurrikaanipaidat veivät kaksi ensimmäistä kohtaamista nimiinsä, mutta sittemmin Jukurit on voittanut kolme viimeisintä peliä. Edellinen kohtaaminen oli Mikkelissä reilu kuukausi sitten, jolloin Jukurit otti 6–0-voiton.

Lauantai-ilta on täynnä historiaa, tunteita ja vauhtia. Tule viettämään hienoa lauantai-iltaa LähiTapiola Areenalla kahden ottelun merkeissä. Liput nappaat Ticketmasterista.