Loimuan palkitsema tammikuun juniori on Eino Mäkelä

Ympäristölle ystävällisiä, vaivattomia ja kilpailukykyisiä lämmitysratkaisuja tarjoava Loimua Oy palkitsee kuukausittain JYPin ja Loimuan kuukauden juniorin. Tammikuun kuukauden junioriksi on valittu JYP Junioreiden U14 -joukkueen Eino Mäkelä!

Einon valinnassa nousee esiin hänen yritteliäs ja esimerkillinen asenne harrastusta kohtaan nuorena, kehittyvänä jääkiekkoilijana. Joukkueen valmennus tiivisti Einon valintaa kuukauden junioriksi.

– Eino suhtautuu jääkiekkoon tosissaan muttei totisena ja antaa itsestänsä kaikkensa joukkueen tapahtumissa kehittyäkseen kokonaisvaltaisena pelaajana. Eino on ihanteellinen valmennettava ja hän toimii kentällä sekä kentän ulkopuolella esimerkillisesti. 

 

Loimua ja JYP palkitsee Einon personoidulla juhlakauden fanipaidalla sekä kiekkoelämyksellä yhdessä perheen kanssa la 3.2. JYP-TPS kotiottelun yhteydessä. Eino myös pudottaa ottelun aloituskiekon ja pääsee tapaamaan suosikkipelaajansa JYP-hyökkääjä Jerry Turkulaisen pelin jälkeen.