Intohimona JYP I Jukka Salonkarin JYP-kannattajuus kasvoi Jyväskylään muuton jälkeen

JYP-yhteisö kätkee sisälleen elämän mittaisia kohtaamisia ja unohtumattomia tarinoita Jyppiläisyydestä sekä intohimoista seuraa kohtaan. JYPin 100-vuotisjuhlakauden ajan pyysimme kannattajia jakamaan heidän ikimuistoisimpia hetkiään ja parhaita muistojaan matkalta JYPin kanssa. Intohimona JYP – 7 tarinaa matkasta JYPin kanssa sanoittaa näitä tarinoita kannattajien itsensä kertomana.

Jukka Salonkarin JYP-kannattajuus alkoi kasvamaan pian Jyväskylään muuton jälkeen 1980-luvun puolivälin jälkeen. Oulusta Jyväskylään työn perässä saapunut Jukka alkoi yhdessä poikansa kanssa vierailla säännöllisemmin Hippoksen seisomakatsomossa erityisesti 80-90 -luvun taitteessa ja JYP-yhteisö alkoi löytämään vahvemmin sijaa miehen sekä perheen elämässä. Kovaksi Eric Perrin faniksi tunnustautuva Jukka muistaa Ekin tuoneen aikoinaan valtavan sykäyksen uskoa jyväskyläläiseen jääkiekkoon jo 2000-luvun alkupuolella esimerkillisellä periksiantamattomuudella ja taistelutahdolla – aikakaudella, jolloin JYPin menestyksen vuodet odottivat vielä edessäpäin. Kuinka tänä päivänä JYPiä tiiviisti seuraava Jukka suuntaa katseet kirvelevän tappion jälkeen kohti tulevaa? Jukan kannattajatarina katsottavissa kokonaisuudessaan videolta alla.

Jukka viettää perheineen illan JYPin kutsuvieraina tiistain JYP-Lukko -ottelussa ja pudottaa myös kauden päätösottelun avauskiekon.