JYPin kausikortit toimivat matkalippuina Jyväskylän seudun joukkoliikenteessä tiistaina 12.3.

Jyväskylän seudun joukkoliikenne Linkki, Ticketmaster ja JYP pyrkivät aktiivisesti yhdessä kehittämään LähiTapiola Areenan sekä JYPin ottelutapahtumien saavutettavuutta Jyväskylän seudun julkisen liikenteen verkostoa hyödyntämällä. Osana kehitystyötä JYP ja Jyväskylän seudun joukkoliikenne toteuttavat pilottikokeilun, jonka aikana JYPin istuma- ja seisomakausikortit toimivat matkalippuina kaikilla Jyväskylän seudun joukkoliikenteen Linkki -vuoroilla. Pilottikokeilu tapahtuu tiistaina 12.3. klo 16-23 mahdollistaen kausikorttilaisten matkustamisen JYP-Lukko otteluun Linkki -liikenteen vuoroilla.

Kokeilun tarkoituksena on testata taustajärjestelmien toimivuutta, seurata Linkki -liikenteen linjojen kuormitusta otteluun matkustamiseen liittyen, kerätä palautetta kausikorttilaisilta Linkki -yhteistyön toimivuudesta sekä lopulta tulevaisuudessa mahdollistaa sujuvampi liikkuminen JYPin kotiottelutapahtumiin Hippokselle.

Kausikortit toimivat matkalippuina jokaisella Linkki -vuorolla ja kaikilla maksuvyöhykkeillä 12.3. klo 16-23 välisenä aikana. Matkojen määrää ajankohdan sisällä ei ole rajoitettu, jolloin myös vaihdot eri linjojen välillä sujuvat vaivattomasti. Lue kausikorttisi QR-koodi linja-auton lukulaitteeseen noustessasi Linkin kyytiin joko fyysisestä kausikortista tai mobiilikausikortista.

Lähimmät linja-autopysäkit LähiTapiola Areenalle ovat Jäähalli 1 ja Jäähalli 2, jotka sijaitsevat Rautpohjankadulla areenan välittömässä läheisyydessä. Mainittujen pysäkkien kautta kulkevat mm. vuorot 1, 2, 27 sekä 27K.
Linkki -vuoroilla 18, 18K ja 25 puolestaan pääsee noin 400 metrin kävelymatkan päähän LähiTapiola Areenasta pysäkeille Syrjälä 1 ja Syrjälä 2.

Lue lisää Jyväskylän seudun joukkoliikenteestä sekä tutustu reittiaikatauluihin Reittioppassa!