Kausi päätökseen Lukkoa vastaan

JYPin kausi 2023-2024 päättyy tiistaina 12.3. kotiotteluun LähiTapiola Areenalla Rauman Lukkoa vastaan. Pistepörssin voitosta kamppaileva Jerry Turkulainen luistelee toistaiseksi viimeiset piirtonsa Hippoksen jäällä. Taiturimainen, JYP-ikoniksi kasvanut hyökkääjä, on pelannut JYPissä koko liigauransa kaudesta 2016-2017 lähtien. Matkan varrella Jerry on esiintynyt JYP-paidassa 446 ottelussa tehden 101 maalia ja ollen syöttäjänä rakentamassa 218 osumaa vastustajan verkkoon. JYPin Kultaista kypärää lähes kaikissa tämän kauden otteluissa kantanut Jerry on ennen viimeistä kierrosta yhden maalin verran edellä Liigan pistepörssin toisena olevaa Oula Palvetta.

Kausikorttilaisten on mahdollistaa matkustaa otteluun veloituksetta Jyväskylän seudun joukkoliikenteen Linkki -vuoroilla. Yhdessä Linkin ja Ticketmasterin kanssa toteutettavan pilottikokeilun tarkoituksena on testata taustajärjestelmien toimivuutta, seurata linjojen kuormitusta sekä kerätä palautetta Linkillä otteluihin matkustamisesta. Hyppää siis bussiin ja matkusta vaivattomasti Hippokselle Linkki liikeenteen vuoroilla klo 16-23 välillä!

Ottelun jälkeen pelaajatapaaminen A-käytävällä

Koko JYPin pelaava nykyjoukkue on tavattavissa 10-15 minuuttia pelin jälkeen LähiTapiola Areenan A-käytävällä. Tervetuloa kauden päätteeksi tapaamaan pelaajia, vaihtamaan kuulumisia, hakemaan nimmareita sekä osallistumaan arvontaan, jossa osallistujien kesken palkintona JYP-Lukko ottelun game worn -pelipaita.

 

 

 

Otteluisäntänä

Seisomapaikat

Hinnat aikuisille 15€
Hinnat lapsille 8€
Hinnat eläkeläisille, varusmiehille ja opiskelijoille 9€ (koululaisille 13-16v.)
Seisomapaikat sijaitsevat päätykatsomoissa.

 

Istumapaikat

Istumapaikat ovat kaikille saman hintaisia. 0-rivien paikat ovat lähinnä jäätä ja 13-rivi on ylin rivi. Vaihto ja jäähyaitioiden takana on pleksit.
Alle 2v. lapsen saa viedä sylissään istumapaikkakatsomoon. Tätä vanhemmille pitää olla oma istumapaikka kaikkien katsojien viihtyvyyden takaamiseksi. Istumapaikkojen hintakategoria määräytyy paikan mukaan.
Istumapaikan hinta alkaen 24€.

Huomiona myös, että alemmilla riveillä ja porrasaukkojen läheisyydessä saattaa olla kaukalorakenteista tai katsomorakenteista johtuvia näkevyyttä rajaavia tekijöitä.

 

Perhelippu

Kaikkiin kotiotteluihin on saatavilla myös perhelippupaketti. 4 lippua (max 2 aikuista, lapset alle 16v) 40€. Lisäliput 10€/kpl.
Valitse Ticketmaster verkkokaupassa ”Kaikki lipputyypit” valikosta ”Perhepaketti”, jonka jälkeen pääset valitsemaan ja lisäämään paikat ostoskoriisi. Perhepaketteja on saatavilla myös kaikissa muissa lipunmyyntipaikoissamme.

 

Pyörätuolipaikat

Sijaitsevat B4-, A4- ja A1-kulmauksissa. Saattaja pääsee veloituksetta pyörätuolia käyttävän asiakkaan kanssa seisomapaikalle.
Pyörätuolipaikan hinta 8€.
Pysäköintipaikka invaluvalla sijaitsee A4 sisääntulon edessä.
JYP hyökkää kaksi kertaa A4/B4 -päätyyn. Vierasfanit sijoitetaan A1-kulmauksen Fanikatsomoon.