Nöyrä kiitos kaudesta kannattajille ja kumppaneille I Mielenterveystyölle 7300 euroa kotimaaleilla

Liigakausi 2023-2024 on tullut JYPin osalta päätökseen lopullisen sarjasijoituksen ollessa 13. Seuran urheilulliset tavoitteet ja odotukset juhlakaudelle eivät missään nimessä täyttyneet pudotuspelipaikan karattua neljäntenä perättäisenä vuotena. Positiivisimpina kaikuina kaudesta jäävät elämään muun muassa marraskuisen JYP100 -juhlapelin huikea ilta ja 6-5 voitto KalPasta, Jerry Turkulaisen maaginen kausi ja nousu JYP-legendojen joukkoon, sekä JYP-yhteisö, kannattajat ja yhteistyökumppanit, jotka seisoivat joukkueen tukena vaikean kauden läpi viimeiseen kotiotteluun saakka. Nöyrä kiitos kaikille kannattajille ja kumppaneille!

Mielenterveystyölle 7300 euron lahjoitus

Kauden aikana jokainen Hurrikaaniryhmän LähiTapiola Areenalla tekemä maali oli erityisen arvokas, kun JYP ja Alva yhdessä lahjoittivat 100 euroa jokaisesta kotimaalista Jyväskylän seudun lasten ja nuorten mielenterveystyölle. Mielenterveys on äärimmäisen tärkeä koko suomalaista yhteiskuntaa läpileikkaava asia. Pelaajien sekä JYP-valmennuksen vieraillessa Kriisikeskus Mobilella joulukuussa 2023 viesti oli selkeä – tarve tuelle ja avulle on suuri. Työtä mielenterveyden parissa Jyväskylässä paikallisesti tekee Kriisikeskus Mobile, joka on myös lahjoituksen vastaanottaja. Joukkue teki lopulta kauden 30 kotiottelussa yhteensä 73 maalia lahjoituksen kokonaissumman noustua upeaan 7300 euroon. Kotimaalipörssin ykkössijan jakoivat Jerry Turkulainen ja Reid Gardiner, jotka molemmat naulasivat kiekon verkkoon 13 kertaa.


Alvan hallituksen puheenjohtaja Sinuhe Wallinheimo, Alvan myyntipäällikkö Mirva Pietilä, kriisikeskus Mobilen johtaja Tuija Hauvala ja JYPin toimitusjohtaja Risto Korpela.

Maalintekijät Hippoksella kaudella 2023-2024.

Pelaaja Maalit
Turkulainen, Jerry 13
Gardiner, Reid 13
Puustinen, Juuso 11
Niku, Sami 5
Malinen, Jarkko 5
Winberg, Tobias 4
Lassila, Jere 3
Eronen, Teemu 3
Christoffer, Braden 3
Estephan, Giorgio 2
Petman, Mikko 2
Vidgren, Aaro 2
Rooba, Robert 2
Tohila, Riku 1
Honka, Anttoni 1
Siikanen, Patrik 1
Peltola, Eetu 1
Smith, C.J. 1