Risto Dufvan viimeinen paluu Hippokselle päävalmentajana!

Risto Dufva on mies, joka ei kaipaa suurempia esittelyjä keskisuomalaiselle jääkiekkoyleisölle. Pelaajana mm. JYP HT:n paidassa SM-liigaa kaudella 1990-1991 pelannut ja sittemmin päävalmentajana Jukureiden, Lukon, Tapparan, Sportin ja tietysti JYPin peräsimessä toiminut RD oli dynamona rakentamassa JYPin menestyksen vuosikymmentä sekä tuomassa seurahistorian ensimmäistä liigamestaruutta Jyväskylään keväällä 2009. Sanavalmiina ja värikkäänä persoonana tunnetuksi tulleen Dufvan upea valmennusura liigajääkiekon parissa on tulossa päätökseen ja hänen viimeinen liigaottelunsa kotikaupungissaan Jyväskylässä on edessä tiistaina 5.3. Vaasan Sportin saapuessa kylään LähiTapiola Areenalle. JYP tulee huomioimaan Dufvaa hänen viimeisessä ottelussaan Jyväskylässä.

Tiistaina huomioidaan myös Jarkko Malisen pitkän uran 600 ottelun rajapyykki sekä palkitaan Loimuan kuukauden juniori, joka tulee JYP Junioreiden U8-joukkueesta. Nuori Jooa Lahtinen on pidetty joukkuekaveri, joka osaa ottaa kaikki joukkueen jäsenet vauvasta vaariin huomioon ja pitää kentällä, kopissa ja penkillä yllä iloista ilmapiiriä. Jääkiekkoilijana Jooa on innokas, omatoiminen ja tunnollinen harjoittelija, jonka seurauksena hän on huipputaitava jääkiekkoilijan alku. Jooan palkitsee JYPin yhteistyökumppani Loimua.

Liput matsiin ticketmaster.fi.

Huomioithan, että Jyväskylässä 8.-10.3. järjestettävän SM-viikko -tapahtuman kisajärjestelyiden vuoksi Hippoksen alueen, erityisesti Hipposhallin edustan, pysäköintitilaa on suljettu tapahtuman kilpailualueiden valmisteluja varten. Lue lisää jo ti 5.3. voimassa olevista pysäköinnin erityisjärjestelyistä täältä.

 

Otteluisäntänä

Seisomapaikat

Hinnat aikuisille 15€
Hinnat lapsille 8€
Hinnat eläkeläisille, varusmiehille ja opiskelijoille 9€ (koululaisille 13-16v.)
Seisomapaikat sijaitsevat päätykatsomoissa.

 

Istumapaikat

Istumapaikat ovat kaikille saman hintaisia. 0-rivien paikat ovat lähinnä jäätä ja 13-rivi on ylin rivi. Vaihto ja jäähyaitioiden takana on pleksit.
Alle 2v. lapsen saa viedä sylissään istumapaikkakatsomoon. Tätä vanhemmille pitää olla oma istumapaikka kaikkien katsojien viihtyvyyden takaamiseksi. Istumapaikkojen hintakategoria määräytyy paikan mukaan.
Istumapaikan hinta alkaen 24€.

Huomiona myös, että alemmilla riveillä ja porrasaukkojen läheisyydessä saattaa olla kaukalorakenteista tai katsomorakenteista johtuvia näkevyyttä rajaavia tekijöitä.

 

Perhelippu

Kaikkiin kotiotteluihin on saatavilla myös perhelippupaketti. 4 lippua (max 2 aikuista, lapset alle 16v) 40€. Lisäliput 10€/kpl.
Valitse Ticketmaster verkkokaupassa ”Kaikki lipputyypit” valikosta ”Perhepaketti”, jonka jälkeen pääset valitsemaan ja lisäämään paikat ostoskoriisi. Perhepaketteja on saatavilla myös kaikissa muissa lipunmyyntipaikoissamme.

 

Pyörätuolipaikat

Sijaitsevat B4-, A4- ja A1-kulmauksissa. Saattaja pääsee veloituksetta pyörätuolia käyttävän asiakkaan kanssa seisomapaikalle.
Pyörätuolipaikan hinta 8€.
Pysäköintipaikka invaluvalla sijaitsee A4 sisääntulon edessä.
JYP hyökkää kaksi kertaa A4/B4 -päätyyn. Vierasfanit sijoitetaan A1-kulmauksen Fanikatsomoon.