Kausikortit 2024-2025 nyt myynnissä – tutustu uudistuneisiin hintakategorioihin ja nopean ostajan etuun!

 

(päivitetty 25.4. klo 9.50)

JYPin kauden 2024-2025 kausikortit ovat nyt myynnissä. Tutustu uudistuneisiin hintakategorioihin, kausikorttietuihin, nopean ostajan etuihin ja hanki kausikortti Ticketmasterin verkkokaupasta, JYPin toimistolta (Puistokatu 21, avoinna arkisin 9-16) tai Ravintola Hurrikaanista (LähiTapiola Areena, avoinna arkisin 8-14). Kauden 2023-2024 kausikorttipaikat pidetään varattuina 7.6. asti, jonka jälkeen kaikki lunastamattomat paikat vapautuvat kauden 2024-2025 kausikorttimyyntiin 9.6. alkaen.

LähiTapiola Areenan istumapaikkojen hintakategorioita on uudistettu tulevalle kaudelle. Uudistuksella tavoitellaan ensisijaisesti johdonmukaisempaa lipputuotteiden hintaporrastusta, jonka myötä JYPin kausikortin hankkiminen on mahdollista aiempaa huokeammalla hinnalla! Edullisimmillaan istumakausikortti maksaa alle kymmenen euroa ottelua kohden ja enemmistö kauden 2024-2025 kausikorttipaikoista on edullisempia edelliskauteen verrattuna.

Uudistuksen myötä reagoidaan vahvemmin myös jo useamman vuoden markkinoita ja yleistä ostovoimaa mullistaneisiin muutoksiin tuomalla edullisempia hintavaihtoehtoja lipputuotteisiin tiettyihin katsomonosiin. Kausikorttituote tulee ensimmäistä kertaa saataville myös eläkeläisille ja opiskelijoille A- ja B-katsomolohkojen pitkille sivuille. Opiskelijat ja eläkeläiset voivat jatkossa hankkia JYPin kausikorttipaikkoja päätykatsomoiden lisäksi myös Kategoria 5 paikoilta riveltä 2-6.

Tutustu tarkemmin uusiin kausikorttikategorioihin alla sekä kategoriakohtaisiin kuvauksiin uutisen loppupuolella.

Nopean ostajan etu

Ostamalla kausikortin 10.5. mennessä osallistut automaattisesti arvontaan, jossa arvotaan kausikortin ostaneiden kesken lippuja JYP-yhteisön kevätristeilylle Päijänteen laineilla perjantaina 17.5. upealla M/S Rhealla!

Kevätristeilyllä laiva on lastattu kannattajilla, JYPin liigajoukkueen pelaajilla, uudella päävalmentajalla, maistuvalla ruoalla, kevyellä ohjelmalla sekä elävällä musiikilla. Menussa on tarjolla ruokaisa salaatti, patonkia, savumuikkuja, kermaviilidippi, parmesaani kermaperunat sekä kahvi/tee ja makea.

Laivaan nousu tapahtuu klo 18.30 alkaen. M/S Rhea lähtee Jyväskylän satamasta klo 19.00 ja palaa laituriin klo 22.00. Risteilypaikkoja on rajoitettu määrä eikä niitä voi ostaa erikseen.

Nopean ostajan etuna 7.6. mennessä kausikortin ostaneille tarjotaan Ravintola Hurrikaanin kahden lounaan lippupaketti (arvo yhteensä 26 €). Lounasliput on noudettavissa JYPin toimistolta sekä Ravintola Hurrikaanista. Ticketmasterin verkkokaupasta kausikortin ostaneiden lounassetelit toimitetaan postitse kesän aikana.

Aikuisten seisomakausikortti kampanjahintaan 179 euroa 7.6. asti

Hanki aikuisten seisomakausikortti etuhinnalla 179 euroa! Kampanja on voimassa 7.6. asti Ticketmasterin verkkokaupassa ja JYPin myyntipisteistä JYP-toimistolla sekä Ravintola Hurrikaanista. Seisomakausikortin uusiminen käy vaivattomasti soittamalla JYPin myyntiin 0207 931 000 tai sähköpostitse jypliiga@jypliiga.fi.

 

Erissä maksaminen ja maksuvaihtoehdot

Kausikortin maksuvaihtoehtoja on useita. Maksuvälineenä käy käteinen, pankki- ja luottokortti sekä laskutus 2-3 erässä (ensimmäinen erä maksetaan oston yhteydessä). Muista hyödyntää liikunta- ja kulttuurisetelietusi JYPin lipputuotteiden ostossa! Kausarin voit maksaa kätevästi Smartumin, Edenredin sekä ePassin eduilla.

Voit valita kausikortille 2-3 maksuerää joustavasti asioidessasi JYPin toimistolla tai Ravintola Hurrikaanissa. Vanhat kausikortit toimivat automaattisesti maksujen rekisteröitymisen jälkeen. Mikäli vanha kausikorttisi on hävinnyt tai vaihdat istuma-/seisomapaikkaa, kortti tulee uusia käymällä JYPin toimistolla tai soittamalla 0207 931 000.

Huomioithan, että uusiessasi kausikortin laskulla Ticketmasterin kautta ja valitessasi maksun useammassa erässä, tulee kaikkien erien olla maksettuna ennen kuin kausikortti aktivoituu, jonka jälkeen sitä voi käyttää otteluihin sisäänpääsyyn. Erissä maksettaessa eräpäivät määräytyvät automaattisesti kuukauden välein ensimmäisen osan erääntyessä 7 päivää laskun muodostamisen jälkeen. Mikäli valitset Ticketmasterissa laskun toimitustavaksi sähköpostin käy aika ajoin tarkistamassa roskaposti, mikäli laskua ei ole kuukauden sisällä tilauksesta saapunut suoraan sähköpostisi vastaanotettuihin viesteihin.

Tätä kaikkea kausikorttisi 2024-2025 pitää sisällään

 • Sisäänpääsyn kaikkiin JYPin kotiotteluihin Liigan runkosarjassa sekä kauteen valmistaviin harjoitusotteluihin LähiTapiola Areenalla
 • Sisäänpääsyn kaikkiin JYP U20 kotiotteluihin (mukaanlukien mahdolliset runkosarjan jälkeiset ottelut)
 • Oman kausikorttipaikan etuosto-oikeuden mahdollisiin runkosarjan jälkeisiin otteluihin
 • Sähköisen mobiilikausikortin, joka mahdollistaa kausikortin vaivattoman lainaamisen, jos et itse pääse paikan päälle
 • -10% ostoedun kaikista JYP-shopin fanituotteista (pl. game worn pelipaidat) LähiTapiola Areenalla
 • Vaihtuvan kuukausiedun kausikorttilaisten kuukauden etupelissä LähiTapiola Areenan ravintola- ja myyntipisteillä Liigakauden aikana (UUSI)
 • Kausikorttilaisten yhteisen Puurojuhlan marras-joulukuun taitteessa
 • Kausikorttilaisen oman Yhteisö-illan Ravintola Hurrikaanissa helmi-maaliskuussa (UUSI)
 • Kausikorttilaisten uutiskirjeen sähköpostiin kerran kuukaudessa ajankohtaisista tarjouksista ja tapahtumista (huom! muistathan myöntää markkinointiluvan)
 • Ravintola Hurrikaanin lounas kausikorttilaisille alennettuun hintaan (12,30 €)
 • Hurrikaani Saunan vuokraus etuhinnalla 290 € (norm. 350 €, ei koske kotiottelupäiviä). Lue lisää Hurrikaani Saunasta.

 

Hintakategoriat kartalla

 

KATEGORIA 1 kausikortin hinta 929 euroa (kuva alla).
Kategoria 1 kausikortti sisältää istumapaikan LähiTapiola Areenan keskikatsomon parhailla katselupaikoilla. Lisäksi Kategoria 1 kausikortti sisältää pysäköintioikeuden JYPin kotiotteluissa areenan A-puolen pysäköintialueella. Huomioithan, että pysäköintipaikkoja on rajallinen määrä piha-alueella. JYP pidättää oikeuden muutoksiin pysäköintiluvan osalta, mikäli Hippoksen alueen rakentamisesta johtuen pysäköintialueihin tulee merkittäviä muutoksia kauden 2024-2025 aikana.

 

KATEGORIA 2 kausikortin hinta 799 euroa (kuva alla).
Kategoria 2 kausikortti sisältää istumapaikan A- ja B-puolen sivukatsomoiden riveiltä 8-13 areenan B2, B3, A2 ja A3 sisääntuloaukkojen yläpuolella.

 

KATEGORIA 3 kausikortin hinta 659 euroa (kuva alla).
Kategoria 3 kausikortti pitää sisällään runsaasti istumapaikkoja erinomaisen hyviltä katselupaikoilta areenan 1-2 sekä 3-4 katsomolohkojen taitteesta. Paikat ulottuvat riviltä 4 ylöspäin aina sivukatsomoiden ylimpiin riveihin saakka. Alimmilta 4 rivin paikoilta on hyvä näkymä kaukaloon pleksirajan yläpuolelta.

 

KATEGORIA 4 kausikortin hinta 529 euroa (kuva alla).
Kategoria 4 kausikortti sisältää istumapaikan areenan A1, A4, B1 tai B4 katsomolohkoista riveiltä 6-8 ylöspäin aina ylimpään riviin saakka. Kategoria 4:n kausikortti maksaa alle 18 euroa yhtä runkosarjan kotiottelua kohden!

 

KATEGORIA 5 kausikortin hinta 459 euroa (kuva alla).
Kategoria 5 kausikorttipaikat edustaa kokonaan uutta hintakategoriaa JYPin lipputuotteissa. Istumapaikat läpileikkaavat areenan A- ja B-katsomolohkoja pääasiassa riveillä 2-5 sekä päätylohkojen (A1, A4, B1, B4) osalta kolmen penkin verran riveillä 6-7 (lievästi esteellinen näkymä vastakkaiseen päätyyn katsottaessa). Kategoria 5 kausikortit ovat myynnissä etuhintaan myös eläkeläisille ja opiskelijoille JYPin toimistolla tai Ravintola Hurrikaanissa 359 eurolla. Alennukseen oikeuttava, voimassa oleva kortti esitettävä oston yhteydessä.

 

KATEGORIA 6 kausikortin hinta 299 euroa (kuva alla).
Kategoria 6 kausikortti takaa oman istumapaikan jokaisessa JYPin kotiottelussa alle kymmennellä eurolla ottelua kohden. Paikat läpileikkaavat areenan A- ja B-katsomolohkojen kahta alinta riviä (0-1) ja näin ollen soveltuvat erinomaisesti pienten lasten kanssa otteluissa käyville sekä henkilöille, joilla on haasteita portaissa liikkumisessa.

 

KATEGORIA D2-D3 alarivit ja D2-D3 ylärivit, kausikortin hinta 489/529 euroa (kuvat alla).
D-katsomon kausikorttipaikat on jaettu ala- ja yläriveihin. Alarivit kattavat päädyn istumakatsomon rivit 1-2 ja ylärivit puolestaan rivit 3-5. Nämä istumapaikat ovat päädyssä, johon JYP hyökkää kaksi erää. Huomioithan, että D2-D3 -katsomolohkot on anniskelualuetta ikärajan ollessa K-18. D2-D3 kausikortit ovat myynnissä etuhintaan myös eläkeläisille ja opiskelijoille JYPin toimistolla tai Ravintola Hurrikaanissa 329/309 eurolla. Alennukseen oikeuttava, voimassa oleva kortti esitettävä oston yhteydessä.

D2-D3 alarivit

 

D2-D3 ylärivit

 

KATEGORIA C1, kausikortin hinta 489 euroa (kuva alla).
C1 -katsomon rivit 1-3 aukeaa kausikorttimyyntiin täysin uutena hintakategoriana. Istumapaikat lähellä A1 -sisäänkäyntiä on helppokulkuiset ja lähellä A-käytävän palveluja. C1 -kausikortit ovat myynnissä etuhintaan myös eläkeläisille ja opiskelijoille JYPin toimistolla tai Ravintola Hurrikaanissa 309 eurolla. Alennukseen oikeuttava, voimassa oleva kortti esitettävä oston yhteydessä.