Nathan Schnarr vahvistamaan JYPin hyökkäystä vuoden mittaisella sopimuksella

JYP Jyväskylä ja 25-vuotias kanadalainen keskushyökkääjä Nathan Schnarr ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen kevääseen 2025 saakka. Schnarr saapuu Jyväskylään Liigan tuoreena hopeamitalistina Lahden Pelicansista, jossa hän oli joukkueensa toiseksi paras pistemies koko kauden aikana.

Nate saapui Liiga-kaukaloihin syksyllä 2023. Isokokoinen, 191cm pitkä rightin puolelta laukova keskushyökkääjä näytti taitonsa heti Liigaan tullessaan ja pelasi runkosarjaa lähes piste per ottelu tahdilla. Schnarr teki pelaamassaan 51 runkosarjan ottelussa 18 maalia ja tarjoili syötön 32 maaliin johtaneeseen osumaan. Pudotuspeleissä Nate pelasi 17 ottelua tehden yhden maalin ja antaen 6 maalisyöttöä. Schnarr viihtyi myös aloitusympyrässä voittaen 52,9 prosenttia aloituksista.

Schnarr on osoittanut tasonsa liigassa. Hän on taitava ja kookas sentteri, jolla on myös erityisosaamista. Nathan on kiekollisen osaamisen lisäksi erinomainen joukkuehengen luoja. On hienoa saada hänet JYPiin ja meillä on vankka usko, että hän tulee olemaan yksi johtavista pelaajistamme tulevalla kaudella, kommentoi toimitusjohtaja Risto Korpela.

Tervetuloa Jyväskylään Nate!

JYPin kausikortit kaudelle 2024-2025 ovat myynnissä! Hanki kausikorttisi 10.5. mennessä ja voit voittaa paikan JYPin kevätristeilylle M/S Rhealla perjantaina 17.5. Risteilyllä mukana JYP-joukkuetta sekä päävalmentaja Johan Pennerborn. Lue lisää!