Sinustako Ravintola Hurrikaanin ravintolapäällikkö? Haku auki 5.6. asti

JYP Jyväskylä Oy on kansallisesti erittäin tunnistettu urheilubrändi sekä Keski-Suomen vaikuttavimpia urheilualan yrityksiä ja tapahtumajärjestäjiä, joka työllistää kokoaikaisesti yli 50 työntekijä ja osa-aikaisesti useita kymmeniä tapahtumatyöntekijöitä. Henkilöstömme on tärkeä osa JYP-yhteisöä ja yhdessä henkilökuntamme kanssa rakennamme merkityksellisiä ja tunteikkaita tapahtumaelämyksiä LähiTapiola Areenalla, Jyväskylän Hippoksella. Arvoihimme kuuluvat positiivisuus, ammattimaisuus, uskallus, luotettavuus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus.

Haemme nyt joukkoomme kokenutta osaajaa Ravintola Hurrikaanin ravintolapäällikön tehtävään. Ravintolapäällikön tehtäviin lukeutuvat mm. JYPin ravintolaliiketoiminnan suunnittelu, toteutus ja aktiivinen kehittäminen yhdessä ravintolan henkilökunnan kanssa. Ravintolapäällikön alaisuudessa toimii keittiöpäällikkö, kokki sekä kioskivastaava. Lisäksi tapahtumissa ravintolapäällikön apuna toimii ostopalveluina hankittuja ravintola-alan ammattilaisia. Ravintolapäällikkö vastaa tehtävässään myös ravintolaliiketoiminnan tuloksellisuudesta.

Ravintola Hurrikaani toimii arkisin lounasravintolana. Pelikauden aikana Ravintola Hurrikaani tuottaa JYPin ottelutapahtumien catering -palvelut, joiden lisäksi ravintolapäällikkö vastaa JYPin ottelutapahtumien VIP -palvelujen tuottamisesta sekä laadukkaista tapahtuma- ja asiakaskokemuksista, jotka tekevät lähtemättömän vaikutuksen asiakkaisiimme – kerta toisensa jälkeen.

Tehtävien hoitamisessa eduiksi katsotaan aiempi kokemus ravintola-alalta, hyvät tietotekniset perustaidot sekä esimieskokemus.

 

Tehtävän kuvaus

Työpaikan osoite: Rautpohjankatu 10, 40700 JYVÄSKYLÄ
Halutut taidot ja pätevyydet: Anniskelupassi, Ensiapu 1, Hygieniapassi
Työn suorituspaikka: Jyväskylä
Palkkaus: Kiinteä palkka
Työ alkaa: 01.08.2024
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 05.06.2024 klo 16:00
Hakemuksen jättäminen: Lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja CV palkkatoivomuksineen sähköisesti osoitteeseen risto.korpela@jypliiga.fi
Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Risto Korpela numerosta 040-7593770 tai sähköpostitse ylläolevaan sähköpostiin.
Hakuaika päättyy 5.6.2024, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.