Tulevaisuuden pelaajia JYP-joukkueeseen – Jokinen, Aliranta ja Riihimäki hurrikaanipaitaan!

JYP on tehnyt kautta 2024-2025 koskevat pelaajasopimukset nuorten JYP-pelaajien Roni Jokinen, Valtteri Alirannan ja Aarni Riihimäen kanssa.

Ikonen ja Aliranta pelasivat viime kaudella JYPin U20-joukkueessa. Jokisen sopimus kattaa kauden 2024-2026 ja sisältää myös option. Alirannan sopimus kattaa kauden 2024-2025.

  • Roni Jokinen on nuori ja taidokas hyökkäävä puolustaja, jonka parhaat pelivuodet on edessäpäin. Uskomme, että nosto Liiga-joukkueen vahvuuteen tukee pelaajan pelaajapolkua ja kehittymistä organisaatiossamme, urheilutoimenjohtaja Mälkiä kommentoi.
  • Aliranta kolistelee Liigan-portteja. Pelaaja sai viime kaudella jo piirrettyä ensimmäiset viillot jäähän Liigan puolella ja pelaajan tavoitteena on päästä pelaamaan Liigassa nyt enemmän kuin viime kaudella, Mälkiä kertoo.

Aarni Riihimäki pelasi viime kaudella JYPin U16- ja U18-joukkueissa. Lupaava 15-vuotias maalivahti pääsi esiintymään menneellä kaudella myös U16-maajoukkueessa. Riihimäen sopimus kattaa kauden 2024-2026.

  • Riihimäki on nuori, kehittyvä pelaaja ja hän kuuluu ikäryhmänsä lupaavimpiin maalivahteihin, josta kertoo nimitys myös U16-maajoukkueeseen. Riihimäki on hyvää jatkumoa JYPin onnistuneeseen maalivahtikasvatukseen, Mälkiä kommentoi.