Liigan otteluohjelma 2024-2025 julkaistu – JYP aloittaa 10.9. kotiottelulla Pelicansia vastaan

Liiga-kausi 2024-2025 käynnistyy tiistaina 10.9. seitsemän ottelun kierroksella. JYP kohtaa kauden avauksessa LähiTapiola Areenalla Lahden Pelicansin klo 18:30. Runkosarja tulee päätökseen lauantaina 15.3. täydellä kahdeksan ottelun kierroksella. Playoffsien 1.kierros käynnistyy alustavasti tiistaina 18.3., kun runkosarjan sijoille 5 – 12 sijoittuneet muodostavat 4 otteluparia ja kohtaavat toisensa taistelussa paikasta kahdeksan parhaan joukossa. Keväällä paluun sarjaohjelmaan tekee myös playout ottelusarja, jossa Liigan runkosarjan sijoille 15-16 sijoittuneet joukkueet pelaavat suorasta jatkopaikasta Liigassa. Playout sarjan hävinnyt joukkue puolestaa jatkaa kevään 2025 Mestiksen mestarin kanssa karsintasarjaan.

Uusi kausi tuo mukanaan runsaasti uutta mielenkiintoa merkittävästi uudistuneen sarjajärjestelmän sekä K-Espoon paluun myötä. JYP isännöi espoolaisia kotiareenalla Hippoksella ensimmäisen kerran perjantaina 4.10. JYPin urakka Liigan runkosarjassa pitää sisällään kaiken kaikkiaan 60 peliä, jotka pelataan 186 päivän sisällä. Kotipelejä LähiTapiola Areenalla tulee tuttuun tapaan 30, joista tiistaille osuu 3 ottelua, keskiviikolle 6 ottelua, perjantaisin pelataan 10 JYPin kotipeliä ja lauantaisin Hippoksella taistellaan pisteistä 11 ottelussa. JYP aloittaa kauden kolmella kotipelillä Pelicansia, KalPaa ja Tapparaa vastaan. Runkosarja myös päättyy kotipeliin Hippoksella, kun vastaan asettuu Vaasan Sport.

 

Tulevan kauden VIP-paketit ovat nyt myynnissä. Lue lisää ja varaa aitiopaketti, Hurrikaaniklubin VIP-paikat tai Panoraman tiivistunnelmainen kiekkoelämys nyt!

Voit varata VIP-paketteja JYPin toimistolta soittamalla 0207 931 000 tai sähköpostilla jypliiga@jypliiga.fi. Ole yhteydessä JYPin henkilökuntaan ja rakennetaan yhdessä laadukas ja viihtyisä tilaisuus Keski-Suomen vaikuttavimman urheiluviihteen mukana!