Terveystalon ja JYPin kumppanuus jatkuu tulevat kolme vuotta uuden yhteistyösopimuksen myötä

Monipuolisia terveyden ja hyvinvoinnin palveluja tarjoava, alansa suurimpiin toimijoihin Suomessa lukeutuva Terveystalo, ja JYP ovat solmineet yhteistyön jatkumisesta vuoteen 2027 saakka. Terveystalo toimii myös jatkossa JYPin pääyhteistyökumppaneiden ketjussa ja on keskeisessä roolissa mukana rakentamassa keskisuomalaisen jääkiekkoilijan ja jääkiekkoilun hyvinvointia. JYP on luottanut Terveystalo Sportin laadukkaaseen osaamiseen ja saumattomasti toimiviin palveluihin jo yli kymmenen vuoden ajan.

  – JYP ja Terveystalo ovat tehneet yhteistyötä jo pitkään kaudesta 2011–2012 lähtien ja uusi kolmen vuoden pääyhteistyökumppanuus osoittaa, että yhteistyö on toiminut hyvin ja haluamme edelleen kehittää sitä pitkäjänteisesti. Hoitoketjun nopeus ja katkeamattomuus ovat erittäin tärkeitä ammattipelaajien kohdalla, koska loukkaantumisia sattuu väistämättä ja nopea paluu pelikentille on keskeistä, tässä kohtaa haluamme varmistaa Terveystalon puolelta, että kaikki sujuu laadukkaasti. JYP on meille Terveystalossa tärkeä kumppani, Terveystalo Sportin operatiivinen päällikkö Mika Kivinen sanoo.

Ammattiurheilijoille, kuten kenelle tahansa aktiivisesti liikkuvillekin, on tärkeää päästä oikea-aikaisesti asiantuntevaan hoitoon, jotta urheilijalla ammatinharjoittaminen ja liikkujalla liikkuminen voivat jatkua optimaalisella tavalla. JYPin puolustaja Eetu Peltola on koko JYP-uransa ajan luottanut Jyväskylän Terveystalon osaajiin.

  – Kokemukseni Terveystalon palveluista on todella positiivisia. Hoito on ammattimaista ja sitä on saanut nopeasti. Esimerkiksi, jos on ollut tarvetta röntgen- tai magneettikuvaukseen, se onnistuu lähes aina saman päivän aikana, Eetu Peltola

Myös Peltola tietää terveydenhoidon ammattilaisten avun tärkeäksi osaksi urheilijan hyvinvointia.

  – Laadukkaat lääkäri- ja urheilufysioterapiapalvelut ovat meille urheilijoille todella tärkeitä. Menneiltä vuosilta hoito kokemukset ovet olleet onnistuneita, joten meille pelaajille on hieno asia, että Terveystalo jatkaa JYPin pääkumppanina jatkossakin.

Terveystalo Sport tuottaa JYPin liigajoukkueen sekä U20 joukkueen terveyden- ja hyvinvoinnin palvelut kattavasti. Lisäksi JYP luottaa Terveystalon työterveyspalveluihin.

Terveystalo Sport palvelee kaikkia liikkujia huippu-urheilijoista harrastajiin ja junioreista senioreihin. Terveystalo Sport toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Kattavat palvelumme auttavat liikunta- ja urheiluvammojen hoidossa sekä ennaltaehkäisyssä.

Tutustu Terveystalo Sportin palveluihin täältä.

Tutustu Terveystaloon yhtiönä täältä.