JYP kohtaa kotihallissa CHL-herkkupalassa Tapparan

Tiistai-iltana kello 19.00 alkaen LähiTapiola Areenalla pelataan yksi JYPin tämän kauden tärkeimmistä otteluista. Kyseessä on CHL-liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen avausottelu Tampareen Tapparaa vastaan. 

JYP on saanut kotoisessa Liigassa pelin kulkemaan pienen korpivaelluksen jälkeen. Viimeksi lauantaina TPS kellistyi upean näytöksen jälkeen Turussa maalein 6-1. Viime perjantaina juuri Tappara vieraili Jyväskylässä ja nipisti maali-iloittelussa voiton jatkoajan viime hetkillä osumin 5-4.

JYPin osalta revanssihenkeä on siis rajusti ilmassa. Itseluottamus on jälleen tapissa ja kirvesrinnat hurrikaanipaidoille enemmän kuin mieluisa vastustaja.

– Ehdottomasti Tappara on meille enemmän kuin mieluisa vastus pelata. Heidän pelityylinsä sopii meille hyvin, TPS-ottelussa muhkeat 1+2-tehot iskenyt Joonas Nättinen sanoo.

Myös lyhyt välimatka miellyttää JYP-leiriä. Tiukan Liiga-ohjelman puristuksessa kotoinen vastus naapurimaakunnasta helpottaa.

– Se on kyllä erittäin iso plussa. Eritoten kun meillä on ollut tosi tiukka ohjelma elokuusta asti, Nättinen toteaa.

JYPin ja Tapparan väliset kamppailut Liigassa ovat tällä kaudella olleet kihelmöivän jännittäviä. Tampereella syyskuun loppupuolella JYP punnersi maalin voiton ja viime viikolla Tappara siis nipisti voiton jatkoajan lopussa.

Hurrikaani on ollut kahdessa edellisessä ottelussa murhaavan tehokas tehtyään peräti 10 maalia. Tapparaa vastaan myös toisessa päässä kaukaloa pitää olla kliininen.

– Sanomattakin on selvää, että puolustuspään pitää olla timanttia. Tappara on erittäin tehokas ja hyökkäysvoimainen joukkue, Nättinen summaa.

– Kuten viime viikolla nähtiin, niin yhteenkään merkkausvirheeseen ei ole varaa. He rankaisevat heti. Jatketaan myös omaa raikasta hyökkäyspeliä nyt kun se on kerta taas löytynyt, ”Näde” jatkaa.

Debyytin Tappara-pelissä JYPin paitaan tekee viime kauden maalitykki Michel Miklik! Slovakkihyökkääjän taitoja kannattaa tulla todistamaan paikan päälle.

CHL-liigassa on enää 16 joukkuetta jäljellä ja nyt pelataan paikoista puolivälieriin. Osta oma lippusi kihelmöivän jännittävään CHL-herkkupalaan TÄMÄN LINKIN kautta.

Kaikki istumapaikat 19 € ja seisomapaikat 10 €. Alle 7- vuotiaat veloituksetta LähiTapiola Areenalle seisomapaikoille. Nopeimmat vievät parhaat paikat!