Mestis-mestari KeuPa HT

Keskisuomalaista kiekko-osaamista suurella sydämellä Mestiksessä edustanut KeuPa HT sai maanantaina Turussa ansaitsemansa palkinnon kaudesta. Kausi 17-18 päättyi Mestiksen mestaruuden voittoon ja himoitun Mestis-kannun nostoon Kupittaalla. Vuosia Mestiksessä jyrännyt TuTo kaatui jatkoajalla ja keuruulaisten juhlat räjähtivät käyntiin kaukalossa ja kaukalon ulkopuolella.

JYPistä kauden aikana KeuPassa pelasivat Olli Aitola, Roni Allen, Joona Erving, Aleksi Honka, Samuli Ratinen, Joel Sund, Riku Tiainen, Micke Saari, Matias Mustonen, Arttu Likola ja Jussi Nättinen. Yhteistyö seurojen välillä jatkuu ainakin kahden seuraavan kauden ajan, lue LISÄÄ

JYP onnittelee koko KeuPa HT:n organisaatiota; pelaajia, valmennusta, huoltoa, toimihenkilöitä, talkoolaisia ja kaikkia, jotka ovat olleet mukana rakentamassa portaita kohti mestaruutta. Pieni paikkakunta, pienet resurssit ja vaatimattomat olosuhteet eivät olleet este menestykselle, kun töitä on tehty intohimolla ja suurella sydämellä uskoen omaan tekemiseensä. KeuPa HT otti rohkeasti sen, mikä heille tällä kaudella kuului!

Onnea KeuPa HT!