Konnekuljetuksen otteluennakko: ”Oma pää kuntoon”

Otteluennakon tarjoaa Konnekuljetus.

JYP päättää kuluvan kiekkoviikon liigamittelöt lauantaina, kun hurrikaaninutut saavat kotiyleisön edessä vastaansa Rauman Lukon. Kyseessä on samalla joukkueiden tämän kauden ensimmäinen kohtaaminen.

– Vastaan tulee jälleen sarjan kärkijoukkue, jonka kausi on käynnistynyt hyvin. Lukolla on hyvä lento päällä ja pelaajat täynnä itseluottamusta, JYP-hyökkääjä Robert Rooba sanoo lauantaikamppailun kynnyksellä.

Robert Rooba (oik.) korostaa puolustuspelaamisen tärkeyttä (Kuva: Jiri Halttunen).

JYP lähtee tulevaan taistoon HPK:lle ja Ilvekselle kärsittyjen vierastappioiden saattelemana. Jyväskyläläisjoukkue antoi molemmissa otteluissa jälleen itselleen mahdollisuudet voittoon, mutta HPK:ta vastaan tappio tuli vasta voittomaalikilpailussa ja Ilves vastaavasti oli parempi maalintekokilpailussa.

– Oma pää pitää saada kuntoon ja hyökkäyspelaamisen tulee olla samalla tasolla kuin Ilvestä vastaan, hurrikaanilaituri kiteyttää lauantain pelisuunnitelmaa.

– Jos huomioidaan koko alkukausi, niin meillä on paljon hampaankolossa. Joukkueena meidän tulee parantaa otteitamme paljon tähänastisesta, ”Robi” korostaa.

”Lukko osaa rankaista, jos tehdään virheitä”

Lukko pelasi viikon ensimmäisen ottelunsa vasta perjantain kierroksella, jossa kukistui Hämeenlinnan Pallokerho maalein 7-2. Raumalaisten voittomarssia kamppailussa johti tehot 1+2 merkkauttanut Aleksi Saarela.

– Lukko osaa varmasti rankaista, jos tehdään virheitä omassa päässä. He ovat vahvoja myös erikoistilanteissa (ylivoimalla sarjan 5. tehokkain ja alivoimalla Liigan tehokkain), Rooba muistuttaa.

Raumalaisryhmittymä on iskenyt Liigassa tähän mennessä kolmanneksi eniten maaleja, joka on osaltaan seurausta laajalla rintamalla syntyneistä onnistumisista. Lukon parhaan pistemiehen viittaa kantaa tällä hetkellä KeuPan Mestis-miehistössäkin kausilla 2015-2018 esiintynyt Eetu Koivistoinen (13 ottelua, 9+6).

– Kovalla itseluottamuksella varustettu ja hyvässä lennossa oleva Lukko tuo meille haasteen, jota vastaan päästään jälleen mittaamaan oma tasomme, hurrikaanikiekkoilija toteaa.

Aleksi Saarela (87), Vili Saarijärvi (18) ja Eetu Koivistoinen (31) ovat muiden muassa olleet Lukon alkukauden ehdottomia syömähampaita (Kuva: Kimmo Metsälä / Liiga).

Pekka Virran johtama raumalaismiehistö on pelannut tähän mennessä loistavan kauden. 14 pelattua ottelua ovat tuoneet mukanaan yksitoista voittoa ja tähän mennessä kärsityt kolme tappiota Lukko on kokenut vierasjäällä (KalPa, KooKoo, TPS). Huomioitavaa on myös se, että Lukko-puolustus on päästänyt kaikista vähiten maaleja omiin (27) tämän kauden Liigassa.

– Tiedossa on lauantain kotipeli, joten meidän tulee ehdottomasti pystyä pelaamaan ennen kaikkea kannattajien ansaitsemaa hyvää hyökkäyspeliä, Robert Rooba alleviivaa lopuksi.

JYP-Lukko lauantaina 21. marraskuuta LähiTapiola Areenalla alkaen klo 18.30. Tervetuloa kannustamaan JYP voittoon!

-> TURVALLISESTI JYPIN OTTELUTAPAHTUMAAN

 

Antti Hokkanen
Osta lippusi peliin tästä!