Päivä JYPin myyntimiehenä -dokumentti

Käynnistimme Päivä myyntimiehenä -kampanjan tammikuussa 2022. Tarkoituksena on tarjota ainutlaatuinen kokemus siitä, millaista JYPin myyntimiehen arki oikein on (lue lisää). Pitkäaikainen pääyhteistyökumppanimme Valtra tarttui tarjoukseen ja hankki ensimmäisenä Päivä JYPin myyntimiehenä -paketin. Valtran Marko Vilen vietti pelipäivän JYPin myyntimiehenä perjantaina 4.2.

Marko oli erinomainen myyntimies, joka tarttui kylmäpuheluihin varmalla otteella ja onnistui tekemään yhden jatkosopimuksenkin. Valomainosten asentaminen vaatii tosin vielä harjoittelua.” kertoo JYPin myyntipäällikkö Kalle Koskinen. 

Kuinka Marko suoriutui pelipäivästä? Kuinka aamun pelipalaveri sujui? Oliko pikkutakki sopivan kokoinen? Entä tuliko pakettiin kuulunut lihapiirakka kahdella nakilla peräti kaikilla mausteilla? Katso tästä dokkari Markon pelipäivästä.