Liiga käyntiin syyskuussa – JYP saa juhlakauden avauksessa vieraita Turusta

Odotettu Liigan otteluohjelma 2023-2024 on nyt julkaistu. Tuttuun tapaan tuleva kausi pitää sisällään 30 jännittävää kotiottelua, joista yksi kauden kohokohdista koetaan perjantaina 24.11, kun 100-vuotias JYP saa juhlaottelussa vastaansa Järvi-Suomen derbyssä Kuopion KalPan.

Runkosarja käynnistyy keskiviikkona 13.9. kotiottelulla Turun Palloseuraa vastaan ja päättyy tiistaina 12.3., kun vastaan asettuu Rauman Lukko. Näiden matsien väliin mahtuu runsaasti juhlavuoden ohjelmaa ja tapahtumia, joista uutisoidaan kauden alun kynnyksellä lisää.

Koko otteluohjelmaan voit tutustua ottelut -sivulla.

Harjoituskauden ensimmäinen ”kotiottelu” pelataan Suolahden jäähallissa keskiviikkona 23.8. Kiekko tippuu jäähän klo 18.00 ja vastaan asettuu Lappeenrannan SaiPa. Myös harjoitusottelut ovat lisätty ottelukalenteriin.

VIP-tilat ja otteluisännyydet nyt myynnissä

Ohjelman julkistuksen myötä myös ottelukohtaiset VIP-palvelut sekä otteluisännyydet ovat nyt myynnissä. Huomioithan, että JYPin toimisto on suljettuna 23.6.–1.8. välisenä aikana. Heinäkuun aikana VIP-varauksista sekä markkinointiyhteistyöstä voit olla yhteydessä alla oleviin.

Osmo Laitila,
040 826 8441
osmo.laitila@jypliiga.fi

Jarno Kuokkanen
040 861 3924
jarno.kuokkanen@jypliiga.fi

Kausikortit myynnissä

Juhlakauden kausikortit ovat nyt myynnissä. Ohjeet kausikortin hankintaan löydät tältä sivulta.

Kausikortin voi hankkia Ticketmasterin kautta normaalisti koko kesän ajan.