JYPin kauteen valmistavat ottelut käynnistyvät Pitsiturnauksesta

Kesän alun kynnyksellä katseet kääntyvät jo myös tulevaan liigakauteen ja kauden valmistaviin harjoitusotteluihin. JYP pelaa kaiken kaikkiaan kahdeksan kauteen valmistavaa ottelua sesongin käynnistyessä JYPin osalta 22 vuoden tauon jälkeen Rauman legendaarisesta Pitsiturnauksesta. JYP pelaa turnauksen B-lohkossa yhdessä Vaasan Sportin ja Turun Palloseuran kanssa. Pitsissä aamun unihiekat tunnetusti karisevat silmistä nopeasti, kun ensimmäisessa klo 8:45 käynnistyvässä pelissä vastaan asettuu Sport ja päivän toisessa pelissä klo 11:15 alkaen Hurrikaaniryhmä kohtaa TPS:n. Turnauksessa pelataan 2 x 15 minuuttia tehokasta peliaikaa kahdessa 3 joukkueen lohkossa. Lohkovaiheen jälkeen iltapäivän lopuksi on luvassa vielä sijoitusottelut aina klo 20:15 starttaavaan finaaliin saakka. Lisää Pitsiturnauksesta täältä.

JYP on jo usean vuoden ajan pelannut kauteen valmistavia pelejä Suolahdessa ja tämä perinne jatkuu myös tänä vuonna. Suolahden ottelu pelataan keskiviikkona 14.8. Äänekosken jäähallissa. Vastaan asettuu Vaasan Sport ja peli alkaa klo 18:30. Lipunmyynnistä ja tapahtumajärjestelyistä vastaa Suolahden Urho ja liput tulevat myyntiin heinäkuun loppupuolella. Uutiset ja tiedot 14.8. JYP-Sport ottelun lipunmyynnistä lähempänä ottelua täältä.

KalPan ja JYPin kohtaamisista päästään nauttimaan heti harjoituskaudella kahteen otteeseen. JYP vierailee Kuopiossa kauden ensimmäisessä derbyssä keskiviikkona 21.8. ja KalPa puolestaan saapuu Jyväskylään viikkoa myöhemmin keskiviikkona 28.8. Syyskuun alkupuolella JYP reissaa lappeenrantalaisten vieraaksi ja harjoituskauden päätteeksi LähiTapiola Areenalla vastaan tulee Oulun Kärpät perjantaina 6.9. klo 18:30 alkavassa kohtaamisessa.

JYPin kausikorttilaisena sisäänpääsy omalle paikalle tietysti myös kaikkiin LähiTapiola Areenalla pelattaviin harjoituskotiotteluihin. Osta kausikorttisi nyt!